Vildan Yirmibeşoğlu Kimdir? Atalay Filiz ‘in Avukatı ‘nın Hayatı

Geçtiğimiz günlerde yakalanarak cezaevine gönderilen Atalay Filiz ‘in avukatı Vildan Yirmibeşoğlu Kimdir? Hayatı ve Kariyeri haberimizde…

Vildan Yirmibeşoğlu Kimdir? Atalay Filiz ‘in Avukatı ‘nın Hayatı
Vildan Yirmibeşoğlu Kimdir? Atalay Filiz ‘in Avukatı ‘nın Hayatı
GİRİŞ 19.06.2016 12:20 GÜNCELLEME 20.06.2016 06:12

Ülke gündeminde uzun bir süredir yer alan seri katil Atalay Filiz, ailesi tarafından gönderilen avukat arkadaşının kendisini savunmasını kabul etmedi. Bu durumun üzerine Baro kanunen avukat görevlendirmesi yaptı. Baro 'nun Atalay Filiz için atadığı avukat ise deneyimli bir isim olan Avukat. Vildan Yirmibeşoğlu.

Avukat Vildan Yirmibeşoğlu ‘nun daimi müdafiliğini üstlenip üstlenmemeyi bir süre düşündükten sonra karar vereceği fakat bu süre zarfında Atalay Filiz için dün verilen tutuklama kararına itiraz edeceği öğrenildi.

VİLDAN YİRMİBEŞOĞLU KİMDİR?

İstanbul 'da doğan ve İstanbul Barosu Avukatı olan Vildan Yirmibeşoğlu, Kadıköy Koleji ve Doğuş Koleji ’ndeki orta öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ’nden mezun oldu. Yüksek lisans yapan isim derecesini de yine İstanbul Üniversitesi ’nden aldı.

Bilgi Üniversitesinde 5 yıl süreyle yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev alan Av. Vildan Yirmibeşoğlu, TCK Kadın Çalışma Grubu ’nun basın sözcülüğünü de gerçekleştirdi. Avrupa Parlementosu 'na iki yıl üst üste bilirkişi olarak davet edildi. Ayrıca kariyerli avukatın üç yüz Ağır Ceza dava dosyasının analizi olan “Toprağa Düşen Sevdalar” adlı bir kitabı da bulunmakta.

2011 yılında bu yana serbest avukat olarak çalışan isim birçok hukuki ihtilafın yanı sıra özellikle dijital medya suçları davalarını takip etmektedir. Yirmibeşoğlu Hukuk şirketi ile Basın Hukuku, Aile Hukuku, Sözleşme Hukuku, İdare Hukuku gibi konuların yanında İnternet ve Bilişim Suçları, Ceza Hukuku, Medya ve Basın Hukuku gibi alanlarda da danışmanlık yapmaktadır. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...