Kiralık Aşk 51.bölüm: Ömer tüm gerçekler öğreniyor

Kiralık Aşk'ın bu akşam yayınlanacak olan 51. bölümde heyecan dorukta. Peki ayrılık da sevdaya dahil mi? Yeni bölümde neler olacak?

Kiralık Aşk 51.bölüm: Ömer tüm gerçekler öğreniyor
Kiralık Aşk 51.bölüm: Ömer tüm gerçekler öğreniyor
GİRİŞ 15.06.2016 14:58 GÜNCELLEME 17.06.2016 14:53

Televizyon ekranlarının en çok izlenen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ın bu akşam yayınlanacak olan 51. bölümde heyecan dorukta. Yüzükler atıldı. Ömer Defne'nin yokluğunda bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Peki Ömer, bu durumda ne yapacak? Ayrılık da sevdaya dahil mi? Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak?

Tüm engellere rağmen ayakta kalmaya çalışan Ömer ve Defne'nin aşkına neler oluyor. Yüzükler atıldı. Öğrendiği gerçekler yüzünden kafası karışan Ömer, ne karar verecek? Peki Kiralık Aşk'ta bu akşam neler yaşanacak?

Kiralık Aşk 51. bölümde neler olacak?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile izleyenleri ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Kiralık Aşk'ta bu hafta ayrılık rüzgarları esiyor. Nefesinizi tutarak izleyeceğiniz yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk'ta geçtiğimiz hafta Ömer ve Defne yüzükleri çıkarmışlardı.

Ömer'in yüzüğünü çıkarmasıyla kalbi paramparça olan Defne, her şeyi geride bırakarak gitmeye karar veriyor. Ömer, Defne'nin yokluğunda hayatı ile ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Peki Ömer, öğrendiklerinden sonra ne karar verecek?

Kıskançlık krizine girerek Yasemin ile kavga eden Sinan, Yasemin'in gönlünü almak için kimden yardım istiyor? Sinan, Yasemin'in gönlünü alabilecek mi?

Ömer ve Defne ayrılığından sonra Neriman, beklenmedik bir hamle yaparak Ömer ve Defne'yi bir araya getirmeye çalışıyor. Peki Neriman'ın bu çabaları işe yarayacak mı?

Nihayet Ömer Kararını veriyor. Peki ayrılık da sevdaya dahil mi?

Kiralık Aşk, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle 17 Haziran 2016, Cuma akşamı, saat 20:00'de Star TV ekranlarında...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı