O PKK'lı teröristlerin cezası belli oldu

Hatay'ın Amanos dağlarındaki saldırılarında 12 asker ve 4 polisi şehit eden 3 PKK’ lı 26 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

O PKK'lı teröristlerin cezası belli oldu
O PKK'lı teröristlerin cezası belli oldu
GİRİŞ 22.06.2016 11:41 GÜNCELLEME 22.06.2016 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İskenderun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan sanıklar Kenan Yıldızbakan, Bayram Daimi, Mehmet Ataman, Musa Ataman, Mehmet Şah Çetinkaya, Hamdusena Sayan, Mahmut Nergiz, Barış Kızılçay, Cengiz Nergiz ile ilgili mahkeme heyeti kararını verdi. Amanos bölge sorumlusu ‘Sefkan Amed’ kod adlı Cengiz Nergiz 14, ‘Fırat Siverek’ kod adlı Kenan Yıldızbakan 10 ve ‘Erdal Zaza’ kod adlı Bayram Daimi 2 kez olmak üzere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yüzlerce yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer PKK'lılar da çeşitli hapis cezalarına mahkum edildi.

Mersin’de yakalanan PKK’lılar 2009 yılında Dörtyol ilçesinde Domuzdamı mevkiinde; 30 Mayıs 2010'da İskenderun'da Şehit Er Remzi İlboğa Kışlası'na askerlerin nöbet değişimi sırasında ve 2010 yılında yine Dörtyol’da roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla ateş açmış, saldırılarda toplam 10 asker ve 4 polis şehit olmuştu.

YORUMLAR 5
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    biz müebbet istemiyoruz idam istiyoruz idam
    Cevapla
  • Emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzelmiş iyi bakarız hapiste yesin içsin yatsın güzel iş
    Cevapla
  • Eyyup 8 yıl önce Şikayet Et
    26 ağırlaştırılmış ne demek hya bunlar ölene kadar devlet bakacak oh ne güzel ödüllendirilmiş gibi
    Cevapla
  • fehmi 8 yıl önce Şikayet Et
    hep öyle derler.....
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmeyin aym var nasil olsa, sizi cikarir birde tazminat ödetir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin, Şi'ye çay ikram etti! Kremlin anlamını açıkladı: Çay eşliğinde gizli sohbet
Altın fiyatları tekrar çakıldı: Uzman isimden yatırımcıya uyarı: 6 bin lirayı aşacak mı?