PKK çözüm süreci için araya adam sokacak iddiası

Kazdığı çukura düşen PKK çözüm sürecinin yeniden başlamasını istiyor vem bunun için de Barzani ve ABD'yi devreye sokmaya çalışacak.

PKK çözüm süreci için araya adam sokacak iddiası
PKK çözüm süreci için araya adam sokacak iddiası
GİRİŞ 28.06.2016 20:00 GÜNCELLEME 28.06.2016 20:45
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

PKK'nın Çözüm Süreci'nin yeniden başlaması için Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ve ABD'nin devreye girmesini isteyeceği iddia edildi.

ÇUKUR SİYASETİ BAŞARIYA ULAŞMADI

Erbil'de yayın yapan haftalık BasNews Gazetesi'nin PKK'ya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde, terör örgütünün Türkiye'de yürüttüğü çukur siyasetinin başarıya ulaşmaması ve Suriye'nin Rojava bölgesindeki belirsizlik üzerine stratejik değişikliğine gideceği belirtildi.

YORUMLAR 69
  • XXL 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçti Bor'un bazarı,sür eşşeğini Niğde'ye.
    Cevapla
  • ceco 7 yıl önce Şikayet Et
    çözüm mözüm bilmem ne kesinlikle kabul edilemez.şehitlerimizin kanı yerde kalır..yöneticilerini bulup kellesini alın..başka çözüm yok
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    zehirlenmiş kişilerden kim olursa olsun kimseye fayda gelmez.
    Cevapla
  • müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    asla bir daha tuzağa düşülmeden kandilin tepesindekileri halledip bunlara ümit bağlayanların ümidini kırmalı. o alçaklar yukarıda olduğu sürece alçaklık devam edecektir. koca kafalar koparılıp alt tayfanın umutlarını bitirmeliyiz aksi boş laf.
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    çözümsüreci daha önce iyi de olmuştu..fakatpkk bunu istismar etmiş ve bu süreci pkk sabote etmiştir.son terörist kalmıyana kadar mücedeleye devam edilmeli ve çözüm süreci asla gündeme gelmemeliteröriste karşı çok acımasız,rahat duran vatanaşa şevkatli davranmak lazım..yaşla kuruyu ayırmak lazım.imha edilene kadar devam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor