Dereye çıplak giriyorlar söylentisi olay çıkardı

Kırklareli'de, Gökkuşağı Buluşması olarak bilinen gruba, çıplak halde dereye girdikleri gerekçesiyle köy sakinleri tepki gösterdi.

GİRİŞ 02.07.2016 08:41 GÜNCELLEME 02.07.2016 10:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı Sivrilerköyünün sakinleri, kamuoyunda Rainbow Gathering (Gökkuşağı Buluşması) olarak bilinen grubun üyelerine, Cehennem Şelalesi mevkisinde ormanlık alanda sürdürdükleri kampta "çıplak halde dereye girdikleri ve uygunsuz davranışlarda bulundukları" gerekçesiyle tepki gösterdi.

Sivriler köyü muhtarı Dursun Saygın yaptığı açıklamada, köyleri ile Vize ilçesine bağlı Kızılağaç köyü arasındaki bölgede kamp yapan grubun uygunsuz hareketlerde bulunduğunu ileri sürdü.

"BÖLGEYİ TERK ETMELERİNİ İSTİYORUZ"

Grup üyelerinin gençlere kötü örnek teşkil ettiğini öne süren Saygın, grubun bölgeyi terk etmesini istediklerini belirtti.

Saygın, şunları söyledi:

"Grubun ne amaçla bölgede bulunduğunu bilmiyoruz. Kendilerine sorduğumuzda bilgi vermiyorlar. Burada yaptıkları davranışlar ve yaşamları ile gençlerimize kötü örnek teşkil ediyorlar. Çıplak halde dereye giriyorlar. 

"ERKEK KADIN HERKES SOYUNUYOR SUYA GİRİYOR"

Erkek-kadın herkes soyunuyor ve suya giriyor. Burada bizim için gençlerimize iyi örnek değil. Bölgemizin bu şekilde görülmesini, duyulmasını ve anılmasını istemiyoruz. Turistler gelecekse köylülerimize kötü örnek olmasınlar. Belediye başkanına ve kaymakamlığa şikayette bulunduk.''

Muhtar Saygın, jandarmanın grup üyeleriyle görüştüğünü ve söz konusu grubun gelecek hafta başında bölgeden ayrılacağını öğrendiklerini söyledi.

Köy sakinlerinden Şeref Sezen de mübarek ramazan ayında bu tür görüntülerin hiç hoş olmadığını belirtti. 

"BİZ KİMSEYE RAHATSIZLIK VERMİYORUZ"

Grup üyelerinden Aytuğ Akbuğday ise kampta 15 ülkeden yaklaşık 300 gezginin bulunduğunu, şehir yaşamından uzak şekilde doğada yaklaşık bir ay yaşadıklarını söyledi.

YORUMLAR 4
  • Fani 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne boş kafa insanlarsiniz. Hayatim anlami bu mudur sizin icin. Defolup gidin oradan.
    Cevapla
  • FM.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaşlar(!) duymasın irtica geliyor,bütün dünyaya rezil olduk diye yaygarayı koparırlar . Hemen Akp yi suçlamaya başlar
    Cevapla
  • şems 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl kültür. Bu nasıl inanç bence böylelerine asla izin verilmemeli. Önce herkes edbini adabını bilmeli. İnanç eğitimi şart.
    Cevapla
  • /Lar 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk gerekeni yapsın, herşeyi devletten beklemeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek