İstanbul'da çarşaflı erkek alarmı

İstanbul Bayrampaşa'da meyve-sebze haline çarşafla giren bir adam güvenlik görevlileri fark edilince taksiye binerek uzaklaştı.

GİRİŞ 04.07.2016 12:56 GÜNCELLEME 04.07.2016 13:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

DHA'nın haberine göre olay saat 10:00 sıralarında, Haller Müdürlüğü'nün 4 No'lu kapısındaki güvenlik görevlileri siyah çarşaflı bir kişinin hareketlerinden şüphelendi. Görevlilerde bu kişinin erkek olduğunu kanaati uyanınca onu durdurmak istedi.

ÜZERİNDE KABLOLAR VARDI

25 yaşlarında olduğu belirtilen şüpheli görevlilerin uyarılarına aldırış etmeden kaçmaya başladı. Özel güvenlik görevlilerinin anlatımına göre söz konusu şüphelinin üzerinde kablolar da vardı. Şüpheli kapının önünde bir taksiyi durdurup binerek olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada olay polise bildirildi. Güvenlik kameraları incelemeye alındı.

FATİH'TE GÖRÜLDÜ İDDİASI... 

Çarşaflı şüpheli ikinci kez Fatih, Hırkai Şerif Camii önünde görüldü. Taksiyi bu noktada terk ettiği kesin olarak belirlendi.

Şüpheliyi taşıyan taksinin sürücüsü Haller Müdürlüğü önüne gitti ve burada olayla ilgili polise bilgi verdi.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ: FATİH'TE İNDİ

Taksi sürücüsü, DHA mikrofonuna yaptığı açıklamada şüpheliyi aracına aldığını ve Fatih ilçesine götürdüğünü söyledi. Polis, şüphelinin yakalanması için çevrede inceleme başlattı.

İHA'nın haberine göre ise çarşaf giyen bir erkek hal içerisine girmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri şahsın durumundan şüphelenerek durdurmak istedi. Bu sırada şahıs çarşafı açarak üzerinde bomba olduğunu söyledi ve kaçmaya başladı. 

YORUMLAR 15
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Taksici hiç şüphelenmemiş mi?Şüphelenmişse neden fatihte indirir indirirmez neden polisi hemen aramamış?Çok sorumsuz vatandaşlarımız var.Taksiciler bu konularda bilinçlendirilmelidir.
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    burada ozala halepten kaçan kurtlere vatandaşlık verdi diye yorum yapan sahtekarlara lafim; adamlar 4 yil sonra hepsi Irak a geri döndü yalanlarinizla ancak kemalistleri kandırırsiniz defolun gidin çıktığınız deliğe. bu tur yorum yapan tipler genelde irkci rumuzlarla yaziyorlar demek ki Müslümanın asıl düşmanlarından birisi bunlar çünkü bunlar dinimizede düşman peygamberimize arap olduğu için hakaret ediyorlar.
    Cevapla
  • Kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli almaya devam edin bakalım. İlerde 8 10 çocuk doğurup ülkeyi ele geçirirlerse şaşmayın. İçinde kim bilir kaç işidli var.
    Cevapla
  • Ötüken 7 yıl önce Şikayet Et
    sakallılara ve çarşaflılara laf getirmek için yapıyorlar.bunları yakalıyacan idam edecen.Üç beş idamdan sonra arkası kesilir bu işlerin.
    Cevapla
  • murat c 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın isteyen istediği gibi giyinsin şekilciliğe hayır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!