Mardin'deki hain saldırı sonrası şok eden iddia

Mardin'de Karakola yönelik saldırıda kullanılan kamyonun Büyükşehir Belediyesi’nce Mazıdağı İlçe Belediyesi’ne tahsis edildiği iddia edildi.

Mardin'deki hain saldırı sonrası şok eden iddia
Mardin'deki hain saldırı sonrası şok eden iddia
GİRİŞ 10.07.2016 00:56 GÜNCELLEME 10.07.2016 15:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İlçe Belediyesi Eş Başkanı Necla Yıldırım, bugün belediye görevlilerinin bir kamyonun olmadığını fark ettiğini ve durumu emniyete bildirerek, tutanak tutturduklarını söyledi.

Mardin’in merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizli köyünde bulunan Jandarma Karakolu’na bugün öğlen saatlerinde bomba yüklü kamyon, roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, 2 asker şehit olmuş, bir kadın hayatını kaybetmiş, 37 kişi de yaralanmıştı.

Saldırıda kullanılan bomba yüklü kamyonun ise Mardin Büyükşehir Belediyesi’nce Mazıdağı İlçe Belediyesi’ne tahsis edilen araçlardan biri olduğu ileri sürülmüştü.

EŞ BAŞKAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

İHA’nın telefonla ulaştığı Mazıdağı İlçe Belediyesi Eş Başkanı Necla Yıldırım’ın açıklamaları iddiaları güçlendirdi.

Yıldırım, bugün öğle saatlerinde belediye görevlilerinin bir kamyonun olmadığını fark edip, çalıntı ihbarında bulunduğunu belirterek, şu iddialarda bulundu:

“Şuan il dışındayım. Bugün belediyedeki arkadaşlar öğle saatlerinde bir kamyonun olmadığını fark etmiş. Bayram tatili olduğu için tüm araçlar garajlarda bekletiliyordu.

Çalınan kamyon Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği bir araç. Arkadaşlarımız emniyetle gerekli görüşmeleri yapmışlar. Tutanak tutulmuş ancak bu kamyonun söz konusu saldırıda kullanılıp, kullanılmadığı konusunda net bilgi sahibi değilim.”

YORUMLAR 22
  • olay yeri 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bunu yapan belediye başkanı ve personeldir son dakika gelip kamyon yok demek ilişkimiz yok anlamına geliyor sanıyorlar kamyonu çalıp yükleme yapıp 1 saatte tesisatı kurmak kolay değil adalet kanmasın
    Cevapla
  • Antakyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğudaki belediyelerin olduğu yere virüs salacaksın. Veya atom bombası atacaksın. Tertemiz olacaklar...
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    belediyelere vekillere oy verenler tüm bu şehidlerin günahına ortaktır yok öyle biz nereden bilecektik demek ilk seçimde eğer malum partiye oy vermeye devam edenler ihanet içindedir devletimiz idam için referandum yapmalıdır yoksa teröristi ve yardım edenleri idam etmez isek bitiremeyiz 8 ton bomba belliki belediye içinde hazırlanmış yüklenmiş nasıl müdahale edilmez akıl almıyor abd ingiltere fransa da düşünün belediyeler daeş e açıkça yardım edecek o belediye binasını uçaklarla yerle bir ederler çalışanlarını sorgusuz öldürürler biz neyin insan haklarından bahsediyoruz artık biri yeter demeli
    Cevapla
  • Alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Myanmarda, Doğu turkistanda,Suriye'de zulüm gören müslümanları güneydoğuya yerleştirilsın ve Koruculuk sistemine dahil edilsinler
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Teröre destek veren belediye yöneticileri derhal tutuklanmalıdır. Devlet gücünü neden göstermiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi