Bazı polis ya da polis kılıklı şahıslara dikkat!

Meydanlarda bazı polis ya da polis kılıklı şahısların vatandaşa 'evinize dönün' yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

Bazı polis ya da polis kılıklı şahıslara dikkat!
Bazı polis ya da polis kılıklı şahıslara dikkat!
GİRİŞ 17.07.2016 03:46 GÜNCELLEME 17.07.2016 11:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'de meydanlara çıkan her kesimden vatandaş demokrasi nöbeti tutuyor. Ancak meydanların boşaltılması için tuhaf bir çaba olduğu gözleniyor.

Telefonlara gönderilen 'eve dönün' mesajlarının ardından bu kez bazı polislerin vatandaşa telkinlerde bulunduğu konuşuluyor.

Meydandakilere "evinize dönün" diyen polis ya da polis kılıklı şahıslar vatandaşlar tarafından Alo 155'e ihbar ediliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • Paralel 7 yıl önce Şikayet Et
    Hala başta polis teşkilatı olmak üzere bir çok yerde bu paralelciler var.bunların isimleride var ama marifet bunu nasıl ispat edicez.
    Cevapla
  • yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar rütbeli görürseniz icabına bakın erlere dokunmayın
    Cevapla
  • servet 7 yıl önce Şikayet Et
    halk sokağa nereden çağrıldıysa evinize dönün çağrısı da oradan yapılır. ben sokağa cumhurbaşkanımın talebi ve camiden okunan sala ile çıktım evime de cumhurbaşkanımın sözü ve sala ile dönerim.
    Cevapla
  • veysel bağcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Vücut da agri aslinda ben hastayim beni tedavi et der. Teshis akabinda tedavidir. Ağrı kesici alirsaniz onu gizlemis olur ve sonralari daha buyuk sikinti olur. İste buhainlerde boyledir. Aninde geregini yapalim.
    Cevapla
  • mine 7 yıl önce Şikayet Et
    askerin icindede dahasi varda var bu kadar sanmayın kaymakamları var devlet dairesinin icin girmiş mikroplar var yeni işe alınanlarda var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı