Milli Savunma Bakanlığı'nda bir ilk!

Milli Savunma Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne ilk sivil atama yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nda bir ilk!
Milli Savunma Bakanlığı'nda bir ilk!
GİRİŞ 18.07.2016 21:55 GÜNCELLEME 18.07.2016 21:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Özel Kalem Müdürü Kurmay Albay Tevfik Gök’ün Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından bu göreve yeni bir atama gerçekleştirdi.

Danışmanlık görevini yürüten Ahmet Akyol, Milli Savunma Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen ilk sivil oldu. Bakan Işık, Özel Kalem Müdürü Kurmay Albay Gök’ün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından bu makama kendisi bir atama gerçekleştirdi. Bakan Işık’ın Milli Savunma Bakanlığındaki danışmanlık görevini yürüten Ahmet Akyol, yeni özel kalem müdürü oldu. Akyol’un Milli Savunma Bakanlığının ilk sivil özel kalem müdürü olduğu bildirildi.

Sadece subaylar tarafından yürütülen bu göreve yönelik atamalar geçmiş yıllarda Genelkurmay Başkanlığınca gerçekleştiriliyordu. Öte yandan Bakan Işık, emir subaylığını yapan Albay Abdulvahap Özkul’u da görevden aldı.

YORUMLAR 7
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini yapmış ne olacağı belli olmaz
    Cevapla
  • alsancak 7 yıl önce Şikayet Et
    tankın önüne yatan KANKARDEŞLERİMİ başyaver yapın. tankların üstüne çıkan kardeşlerimi ordunun uygun kademelerine alın. bakın bakalım tek bir hain kalıyormu....
    Cevapla
  • alsancak 7 yıl önce Şikayet Et
    darbeye karşı ayaklanan halkın içinden seçin. herkesin gönlü rahat etsin. oralara VATAN EVLATLARI yakışır. Hepimiz biliyoruz bu insanlar asla vatanını ve amirini satmaz. Haksızmıyım?
    Cevapla
  • Vatandaş06 7 yıl önce Şikayet Et
    Özel kalem müdürü çok önemli bu çerçevede tüm özel kalem md yeniden kontrol edilmeli, hepsi suçlu, diğerleri suçsuz vb demiyorum. Ama burada çalışanlar tek tuşa basarak bakanın tüm telefon görüşmelerinden haberdar olduğu (bunu yapanlar olabilir/olmayada bilir buda engellensin) gibi devlet sırlarına da vakıf olabiliyor.
    Cevapla
  • assas 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar gölge gibi dolasiyorlar yanlarinda.Hep ensenizdeyiz diyorlar kalkmasi lazim böyle seyler cuntalarda olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz