'Paşa' lakaplı astsubay böyle yakalandı

Darbeci Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun menfezdeki yakalanma anına ait fotoğrafı ortaya çıktı.

'Paşa' lakaplı astsubay böyle yakalandı
'Paşa' lakaplı astsubay böyle yakalandı
GİRİŞ 29.07.2016 14:49 GÜNCELLEME 29.07.2016 15:03
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 15 Temmuz'da konakladığı otele saldırı gerçekleştiren darbeci askerler arasında bulunan, Astsubay Başçavuş Kuzu'nun da aralarında olduğu 5 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, "Paşa" lakaplı, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığının "üs imamı" olduğu öne sürülen Kuzu'nun, Marmaris-Muğla karayolunun Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisindeki menfezde yanındaki 2 darbeci askerle yakalanma anına ait ilk fotoğrafı ortaya çıktı.  Fotoğrafta Kuzu ve yanındaki 2 darbeci askerin oldukça bitkin olduğu görülüyor. 

ÇOK GARİBİNE GİTMİŞ!

Muğla’da hakim karşısına çıkan Astsubay İlyas  Yaşar  “Biz otele girdiğimizde içeride polisler vardı. MAK timi olduğumuz için arkadaydık. Önümüzde  SAT timi vardı. Sat timi polisleri yere yatırarak kelepçeledi. O an bu çok garibime gitti. Daha sonra Astsubay Zekeriya Kuzu yerde yatan polislere ‘O hırsız nerede. Onu nereye sakladınız? Hani bizim inimize girecektiniz. Bak biz sizin ininize girdik. Deyince biz bu operasyonun cumhurbaşkanına yönelik olduğunu anladım” dedi.

YORUMLAR 114
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendilerini çok zeki bu milleti de aptal mı zannediyorlar!!!
    Cevapla
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    merhamet etmeyene merhamet olunmaz, cezaları idam olsun.
    Cevapla
  • yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ne sat ne mak. ıste liyakat olmayınca koca ulkede. onune gelene unvan dagıtılıyor. bıldıgın coban olamaz bunlar. bı savasa falan gırsek sunlardan faydadan cok zarar gelır zaten. tiplere bak. korkak fareler.
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    hainin gücü kalır mı
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bilmem nasıl yorum yapılır bu yüzlere. Acınacak durumdalar. Vatan savunması dururken nasıl böyle zelil duruma düşerler. Allah bizleri bu gibi zillet bir duruma düşürmesin.Kahraman olmak varken en aşağılık olmak bu olsa gerek. inanın bu resim herşeyi özetliyor başka söze ne hacet. Bu millet sabreder sabreder ve dava vatan olunca gözünü karartır sopayla Tank bile kovalar fakat mehmetciğine, askerinede laf ettirmez tabii hainlere değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni dönem başlıyor! Kabul etmeyen yolcu uçağa binemeyecek
Sokak köpekleri az kalsın adamı parçalıyordu! 10 köpek birden saldırdı...