Şükrü Seymen kimdir? - Erdoğan'a suikast timinin elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen'in biyografisi!

Ülkemiz için bir milat olan 15 Temmuz Darbe Girişiminin olduğu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil için bulunduğu otele saldıran, başarılı olamayınca da kaçmaya çalışan hain suikast timi yakalandı. Erdoğan'a suikast için Marmaris'teki otele saldıran hainler arasında bulunan Binbaşı Şükrü Seymen ve 10 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. Peki bu alçak girişimin elebaşı yani kordinatörü olduğu anlaşılan Şükrü Seymen kimdir?, Şükrü Seymen'in Biyografisi ve Şükrü Seymen ilgili tüm detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

Şükrü Seymen kimdir? - Erdoğan'a suikast timinin elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen'in biyografisi!
Şükrü Seymen kimdir? - Erdoğan'a suikast timinin elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen'in biyografisi!
GİRİŞ 01.08.2016 17:11 GÜNCELLEME 01.08.2016 17:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülkemiz için bir milat olan 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin olduğu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil için bulunduğu otele saldıran, başarılı olamayınca da kaçmaya çalışan hain suikast timi yakalandı.  Erdoğan'a suikast için Marmaris'teki otele saldıran hainler arasında bulunan Binbaşı Şükrü Seymen ve 10 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. Peki bu alçak girişimin elebaşı yani kordinatörü olduğu anlaşılan Şükrü Seymen kimdir?,  Şükrü Seymen'in Biyografisi veŞükrü Seymen ilgili tüm detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

ELEBAŞI ŞÜKRÜ SEYMENLE BİRLİKTE FİRARİ HAİNLER YAKALANDI

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan 9 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

Muğla Valisi Çiçek, kaçak askerlerin elebaşı komutanı Binbaşı Şükrü Seymen'in yakalandığını açıkladı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan 9 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

Muğla Valisi Çiçek, kaçak askerlerin elebaşı komutanı Binbaşı Şükrü Seymen'in yakalandığını açıkladı.

TÜM FİRARİ DARBECİLER YAKALANDI

Sabah saatlerinde ise Bingöl'den gelen özel hareket polisleri bir firari askeri daha yakaladı. Böylece yakalanan darbeci askerlerin sayısı 11'a yükseldi.

'İdam isteriz' sloganları atıldı

Yakalanan 9 asker, Çetibeli Jandarma Karakolu'ndaki işlemlerinin ardından Muğla'ya gönderildi. Darbeci askerler karakoldan çıkarılırken protesto için toplanan vatandaşlar' idam isteriz' sloganları attı.

ELEBAŞI BİNBAŞI ŞÜKRÜ SEYMEN

BİNBAŞI ŞÜKRÜ SEYMEN KİMDİR?

Ortaokuldan beri FETO arasında olan Seymen, FETO'nun her talimatını uyguladığı açıklandı.  Bu arada, boşanma fetvasına uyarak yaklaşık 300 darbeci askerin bir süre önce eşinden boşandığı tespit edildi. Gülen’in fetvası doğrultusunda FETÖ üyelerinin, darbenin başarısız olması halinde, önlem amacıyla eşlerinden boşanarak mallarına el konulmasını önlemeye çalıştıkları belirtildi. 

SUİKAST TİMİNİN YAKALANDIĞI ULA NEREDEDİR?

1954 yılında ilçe olmuştur. Muğla’nın güneyinde bulunan Ula'nın doğusunda Köyceğiz, batısında Gökova Körfezi, kuzeyinde Muğla merkez ilçesi, güneyinde Marmaris ilçesi vardır. Yüz ölçümü 407 km²dir. Ula merkez deniz seviyesinden 600 metre yüksekliktedir. Muğla - Ula mesafesi 15 kilometredir. Muğla - Marmaris karayolu üzerinden gidildiğinde, Ula ana yoldan 3 km içeride kalır. Ula ilçesi Muğla il merkezine en yakın ilçedir.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast için Marmaris'teki otele saldıran hainler arasında bulunan 9 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. Yakalananlar arasında suikast timinin komutanı Binbaşı Şükrü Seymen de bulunuyor.

İŞTE YAKALANAN DİĞER HAİNLERİN İSİMLERİ

Binbaşı Şükrü Seyman, Yüzbaşı İsmail Yiğit, Yüzbaşı Ergün Şahin, Yüzbaşı Bahadır Sagun, Yüzbaşı Mehmet Öztürk, Üsteğmen Murat Köse, Üsteğmen Mehmet Demir, Üsteğmen Enes Yılmaz ve Teğmen Muhammet Burak İpek.

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan darbeci askerlerin Muğla'nın Ula ilçesi Şirinköy bölgesinde bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip kaydırıldı.

Operasyon başlatan jandarma timleri megafonlarla darbeci askerlere yönelik ’teslim olun’, çağrılarında bulunmaya başladı.

 

 

 

YORUMLAR 2
  • bitlisli 7 yıl önce Şikayet Et
    ermeni cocugu bu ülkenin aşını ye ekmeğini ye suyunu iç ve ülkeye düşmanlık et soysuz ermeni cocuğu
    Cevapla
  • muro 7 yıl önce Şikayet Et
    tipe bak soysuzun anne sütü yetmemiş babası emzirmiş sıpa yı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular