Demokrasi nöbetinde sürpriz isim

Nevşehir’de demokrasi nöbetinin 19. gününde “Dombra” şarkısının sahibi ünlü Kazak şarkıcı Arslanbek Sultanbekov mini bir konser verdi.

GİRİŞ 03.08.2016 00:53 GÜNCELLEME 03.08.2016 01:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de demokrasi nöbeti devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in daveti üzerine Nevşehir’e gelen ünlü Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov, başta Dombra şarkısı olmak üzere sevilen şarkılarını Diriliş Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için seslendirdi.

TÜRKİYE'DE KÖTÜ ŞEYLER OLUNCA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

Binlerce vatandaşın alkışları ile sahneye çıkan Sultanbekov, tüm dünya ülkelerinin, dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Sultanbekov, “Bizler burada olduğumuz için çok seviniyoruz. Bizi buraya davet etmiş olduğu için Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e teşekkür ediyoruz. Bizim için Türkiye çok önemi bir devlet. Müslüman dünyasında, Türk dünyasında çok önemli bir devlet. Biz çok üzülüyoruz, çok. Bu Türkiye’de kötü şeyler olsa, biz Allah’tan diliyoruz Türkiye yaşasın, Türkiye büyüsün. Türkiye’de her zaman barış olsun. Türkiye güçlü, Türkiye tüm dünyaya lazım, Türkiye bizlere lazım” diye konuştu.

MEYDANDAKİLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Sultanbekov, konuşmasının ardından ise Dombra şarkısını mitinge gelen yaklaşık 20 bin kişi için seslendirdi. Vatandaşların Dombra şarkısını bir kez daha söylemesini istemesi üzerine Sultanbekov, şarkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarlanmış bölümünü mitinge gelen binlerle hep birlikte söyledi.

Program sonunda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar halkı selamladı. 

Sultanbekov önceki gün de Samsun-Atakum'daki meydanda nöbete katılmıştı.

YORUMLAR 13
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun be çoğu sanatçıdan daha iyi bu milleti biliyorsun
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk Dünyası Bir olmalıdır ,iRi olmalıdır ,Diri olmalıdır.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin ve reisin kıymetini herkes biliyorda malum muhalefet gezi destekçileri bilemiyor bu solculara ne versen daha fazlasını istiyorlar kadir kıymet bilmezler
    Cevapla
  • hadde 7 yıl önce Şikayet Et
    aslansın.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim muhalefet partilerinin bazılarının anlamadığı Türkiyenin yerini ve rolünü adam çok iyi anlamış. Türkiyeyi seven biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'