Cübbeli'den Hulusi Akar fotoğrafına açıklama

Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada çok konuşulan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la tokalaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Cübbeli'den Hulusi Akar fotoğrafına açıklama
Cübbeli'den Hulusi Akar fotoğrafına açıklama
GİRİŞ 09.08.2016 08:52 GÜNCELLEME 09.08.2016 09:15
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Ünlü’nün samimi fotoğrafı dikkat çekmişti.

Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından son yayımladığı videoda o fotoğrafa ilişkin, daha önce herhangi bir mitinge katılmadığını belirterek bu mitingin partiler üstü olduğunu vurguladı. Alana ilk gittiğinde Hulusi Akar'dan önce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'le tokalaştığını da söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, Hulusi Akar ile de yanlarından geçerken tokalaştıklarını söyledi.

"Yanında bir boşluk oluştu ben de kendisine bir selam vereyim" diyerek konunun haberleştirmesini eleştirdi. "Malzeme arıyorlar ya. Bugün haberler yapmışlar duyduğum kadarıyla" diyen Cübbeli Ahmet, "Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar" dedi ve herhangi bir şey konuşmadıklarını ve "Sizlere duacıyız" dediğini aktardı.

YORUMLAR 35
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi sorun Namaz mı Kuran mı Allah cc mı Resulullah (sav) yoksa yıllardır yahudi tohumundan almış olduğun yalan yanlış fetvaların doğrusunu duymak mı yoksa Uyan müslüman hangi biriniz aracı olmadan okumayı öğrendi resulullah (sav) cebrail as aracı oldu.aracı olmadan yemek yemeyi bilmeyen insan uzağa gitme yakınına bak Rabbimizin adetullahıdır aracı öğrenmeye korkmayın araştırın kulaktan değil okuyarak dinleyerek
    Cevapla
  • said 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel maşallah barekallah elhemdülillah.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam tam ehli sünnettir dinleyin sohbetlerini ilim meclislerinden mahrum kalmayin.. selamlar...
    Cevapla
  • Cübbeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli hocama haksizlik yapmayin onun safı belli tarafı belli ahlaksiz yakıstirmalar yapmayin size fikrinizi soran olmadi adam ilk gunden beri cemaatini örgütledi vatanseverligini gösterdi önemli olan da bu zaten buğunlerde ...
    Cevapla
  • cihan konya 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabaz düzenbaz cüpeli asanayi geçti reklamci olsa daha iyi hoçalik yakişmiyor karnı duysun birde yatağibilir siyasete ne anlar
    Cevapla
  • Maçkalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bebeğim sen hele evvela bir mektebe kaydol ve okuma yazma öğren. Buna fazlasıyla ihtiyacın var. Baksana daha yazdıklarını okuyamıyoruz. Ayrıca bir âlim hakkında konuşurken destur de ve besmele çek sonra da akıllı ol.
    Cevapla
  • xyz 7 yıl önce Şikayet Et
    sen daha yazmayı beceremiyorsun, cübbeli hakkında yorum neyine
    Cevapla
  • Lütfen 7 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli Hoca Efendiyi Nekadar tanıyorsun da hakkında konuşuyorsun. Bilmediğin konularda susmak daha hayırlıdır
    Cevapla
  • Ajanda 7 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir şekilde 2.Fetö dalgasının özenle hazırlanmış zokasını yutuyorsunuz... Fetö şeytan diye millet Hakkı savunan hocalara da laf atmaya başladı.Yobazmış...Moda oldu yobazlık yaftası.
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    sen insanları eleştirmeden önce kendine kendine bir bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı