'Kevser'de çalıntı çıktı

Gülen’in takiyye amaçlı sapkın fetvalar içeren kitabı Kevser’e, Said Nursi'nin Kevser Risalesi’nden esinlenerek isim verdiği ortaya çıktı.

'Kevser'de çalıntı çıktı
'Kevser'de çalıntı çıktı
GİRİŞ 17.08.2016 13:56 GÜNCELLEME 17.08.2016 14:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, kritik kurumlardaki militanlarına yönelik yazdığı takiyye kitabı Kevser’e, Bediüzzaman Said Nursi’nin hayattayken hazırlayıp yayınlamadığı Kevser Risalesi’nden esinlenerek Kevser ismini verdiği ortaya çıktı.

KARAR’a konuşan Bediüzzaman’ın ilk talebelerinden Mehmet Fırıncı, Gülen’in Risale-i Nur’ları bu şekilde çirkin emellerine alet etmesinin ızdırap verici olduğunu söyledi.

BU BİR İHANET ÇETESİ

Gülen’in, adına ‘Kevser’ dediği takiyye kitabının içerisindeki sapkın fetvaların kendisini şoka uğrattığını belirten Fırıncı, “Bunlar hem ayete hem hadise hem bütün İslam’ın mukaddes düsturlarına zıttır. Onun keyfi sözleriyle böyle yapanlar cehennemi hak eder. Tamamen safsata, tamamen İslam dışı bir şey bu. Bu bir hıyanet çetesidir. Bu münafıklardan her şey beklenir” dedi.

Terörist başı Gülen’in Risale-i Nur’lardan intihal yaptığını tespit ettiğini anlatan Fırıncı, “Kitaplarını inceledim. Sadece okuduğum bir kitabının 20-25 sayfalık kısmında, belki 15 tane Risale-i Nur’dan cümleleri olduğu gibi almış, kendine mal etmiş. İntihalci yani” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesi kendisini arayanları sokağa çıkmaya teşvik ettiğini, 10 Ağustos’a kadar her akşam demokrasi nöbetine katıldığını belirten Fırıncı, Gülen’in darbe girişimiyle ilgili şunları söyledi: Ayeti kerimeye göre bir insanın haksız yere öldürülmesi, bütün insanlığı öldürmüş gibi bir günahtır. Bir Müslüman, ilim adamı böyle bir şeye nasıl teşebbüs edebilir? Bu ayetler karşısında masum insanları öldürmek, yaralamak, ne biçim katil anlamadım? Bir de İslam’a mal ediyor.

KAYNAK: KARAR
YORUMLAR 5
  • basiret nerede? 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun ilk çıktığında münafık olduğunu bilemeyen, göremeyen herkes mes'uldür. basiret ehli olsaydınız bunları evvelce söylerdiniz.. bir de ahir ömrünüzde bari sünnete uyup sakal bırakın...
    Cevapla
  • Bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sacla sakalla bu is yurumez sekilde kalmayin lutfen. Sunneti hafife almiyoruz ama sakala takilmayin
    Cevapla
  • komik 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesele ihanetken sakala nasıl geçtin. ..
    Cevapla
  • cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek göremeyen herkes mes'uldür demek? toptancı, peşin hükümlü olmak. Senin sakalın vardır herhalde? Diğer tüm sünnetleri de yerine getiriyorsundur, bu kadar iddalı yazdığına göre?
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Söylenmediğini nereden biliyorsun. Gerçek Nurcular gülen denen haini 20 senedir anlatıyor ama o zaman aynı Erdoğanın da hata ettiği gibi millet hüsnü zanla baktı biz gerçek Nurcuları dinlemedi. Zaten gerçek Nurcuları kimse televizyona çıkarmaz. Ha bu arada senin sakalın vardır inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleşti