Doç. Dr. Erhan Kurt’tan Gülerce'ye cevap

Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Gülerce, Beyaz TV’deki Ortak Akıl programında kendisine yazılan bir mektubu okuyarak bazı iddialarda bulunmuştu

Doç. Dr. Erhan Kurt’tan Gülerce'ye cevap
Doç. Dr. Erhan Kurt’tan Gülerce'ye cevap
GİRİŞ 02.09.2016 09:58 GÜNCELLEME 02.09.2016 09:58

İşte o iddialara Doç. Dr. Erhan Kurt’tan cevap geldi.

Doç. Dr. Erhan Kurt; Hüseyin Gülerce’ye yazdığı mektupta; söz konusu iddiaların iftira olduğunu belirttikten sonra; “Okuduğunuz mektupta ifade edilen tarihlerde ben hastane başhekimi bile değildim. Kasım 2012’de başhekimlik görevinden ayrıldım ve Ocak 2015’te başhekimlik görevine tekrar getirildim. Yani programınızda söz edilen 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin öncesinde ve sonrasında Bakırköy’de başhekim olarak bulunmam söz konusu değildir. Mektupta konu edilen kişiyle ast üst ilişkisi içinde yönetici olarak çalışmadım. Ayrıca herhangi bir Başhekimin hekim atama yetkisi de yoktur, başhekimlerin birlikte çalışacağı hekimleri de Sağlık Bakanlığı atar.

Doç. Dr. Erhan Kurt; Beyaz TV’de yayınlanan program sonrası, konuyu anlatan bir mektubu avukatıyla birlikte yazarak Sayın Gülerce’ye ulaştırdığını söyledi. Hüseyin Gülerce’nin de, bizim mektubumuzdaki açıklamalara dayanarak düzeltme yapacağını belirttiğini ve 28 Ağustos tarihli programda kısmi bir düzeltme yaptığını ifade etti. Ancak bazı müfterilerin hala ilk yayını bazı sosyal medya mecralarında dolaşıma sokarak iftiralarına devam ettiklerini kaydetti. Bu iftirayı yayınlayan ve yayanlarla ilgili hukuki süreç başlattığını belirten Doç. Dr. Kurt, Söz konusu mektupla Sayın Gülerce’nin ve onun aracılığıyla kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığını ifade etti.

15 Temmuz sonrasında açığa alındığı yönündeki haberlere de cevap veren Erhan Kurt, yanlış bilgilendirme sonucu görevine kısa bir süre ara verdiğini, yanlışlığın tespitiyle birlikte herhangi bir soruşturmaya gerek görülmeden görevine iade edildiğini belirtti. Dr. Erhan Kurt; “Biz kamu görevi yapıyoruz, dün olduğu gibi bugün de kliniğimizde öğrenci ve hastalarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin huzuruna kasteden başta FETÖ olmak üzere tüm vatan hainlerine, milletimizle birlikte karşı duracağız” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistlere böyle tuzak kurdular! ATM'lerde iyilik tezgahı
İki otomotiv devi Türkiye'ye yatırımın eşiğinde