İpek’in İncek’teki malikanesinde yıkım başladı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in Gölbaşı İncek’te bulunan evinin önündeki duvar yolu yıkıldı.

GİRİŞ 07.09.2016 16:43 GÜNCELLEME 08.09.2016 09:17
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Koza İpek Holding’e ve Melek İpek’e ait Gölbaşı İncek’te bulunan parsellerin sınırında bulunan kamuya ait yolun işgal edilerek kendi bahçelerine dahil edilerek yol üzerine çardak yapılıp, taş duvar örüldüğü belirtildi. Bu amaçla kamuya ait yolu kendi parsellerine dahil edilmesi sonucu harekete geçen Gölbaşı Belediyesi, encümen kararı alarak, konuyu İpek Ailesi’ne tebligatla bildirdi.



Melek İpek ve Koza A.Ş., alınan encümen kararları için ’Yürütmeyi Durdurma’ davası açtı. Açılan davalarda Ankara 15 ve Ankara 3. İdare mahkemeleri tarafından ’yürütmenin durdurulması’ kararı reddedildi. Alınan kararlar doğrultusunda ekipler yıkımı gerçekleştirdi. İncek mahallesi, Karadal Sokak’a gelen yıkım ekipleri, kamuya ait yol üzerine yapılan beton duvarları ve çardağı yıktı. Gölbaşı belediyesi, yıkıma 1 adet eskavatör ve 1 adet JCP kepçe ile gerçekleştirdi. Yıkım esnasında herhangi bir gerginlik çıkmaması için polis ve zabıta ekipleri güvenlik önlemi alındı.

Gölbaşı Belediyesine ait iş makinaları yıkım yaparken seslendirme aracı ile mehter marşı çalınarak yıkım yapıldı. Ayrıca Koza İpek Holding’e ve Melek İpek Ait arsalara bahçe duvarı yapan Şenol Gürbüz, yıkım alanına gelerek parasını alamadığını öne sürdü Gürbüz, Koza Grubu’ndan 300 bin TL’ye yakın alacağı olduğunu söyledi. Gürbüz, "paramı alamasam da bugün buranın yıkılması benim içimi fereahlattı" dedi. Yıkım çalışmaları ve harfiyat temizleme çalışmalarının bitmesinin ardından işgal edilen kamuya ait olan yolun bir hafta içersinde yapılıp, asfaltlanarak tekrar açılacağı öğrenildi.


YORUMLAR 54
  • Halkın Sesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Evlerine ateşler salsın bedduası tutuyor çakma mehdinin.Ama bu işte bir terslik oldu,onun elemanlarına tutuyor.Ama genede tutuyor en azından buna sevinebilir hain!!!
    Cevapla
  • rkad 7 yıl önce Şikayet Et
    yenimi aklınıza geldi
    Cevapla
  • YUH 7 yıl önce Şikayet Et
    Belediye sayesinde Zengin milletin yolunu gasp etmiş oh ne ala kalkışım olmasa devamdı gaspa ve göz yummaya o belediye hakkındada işlem yapılacak mı acaba
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    bana turkiyede kanuna aykiri yerlerin yikim karari cikarilan dukani satmislar.yikim karari 2008 yilda gerceklesmeliydi.su ve elektrik kesimi karari cikarilmis.ama nedense ertelenmis.bu dukan antalyanin unlu is adaminindir.yikimsa dukan 2012 yilda satildiktan sonra gerceklesdirilir.nu nasil bir is oldugunu hala da anlamiyorum.devren aldik su dukkani.nedense dukan sahibi ve devren suclu durumda deyil alan suclu duruma dusuyor.bu insani kandirib paralarini haramca yemek demekdir.bu ceteye karsi olan sikayetim antalyanin adalet sarayindadir.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    ....devren satan....
    Cevapla
  • Zaloğlu Rüstem 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Melik Gökçek ; Koskoca Ankara'da bir gariban 'hurdacı' yok muydu ? Oradaki demirleri ferforjeleri niye ziyan ediyorsunuz ?... Bir gariban hurdacıya iki saat mühlet verin, söksün yüklesin gitsin, ondan sonra dozerlere vurun kırın yıkın... Hurdacı da sebeplensin değil mi ama ?...
    Cevapla
  • kebanlıfth 7 yıl önce Şikayet Et
    merak etme hurdacılar molozların döküldüğü yerden topluyorlar
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    abicim turkiyede devren restorant aldik belediyye iscileri ve zabita bu restorani insaata donusdurduler.2008 yilda yikim karari cikarilmis ama 2012 yilda satildikdan sonra gerceklesdirilir.restoran sahibi bu yikim kararini ertelemis.bu nasil bir kanun?antalyanin bu unlu is adaminin 3 5 yildiz oteli cok sayda dukanlari akdenizin sahilinde restoran ve kafeleri antalyada topraklari sayini bilmediyi kadar daireleri vardir.para icin kimi istesen satar.tum is yerlerinde vergi kacakciligi ve sahte kira kontratlari yapiyor.nasil zenginlesdiyi anlasilan deyil.zamaninda belediyyenin mimarlik subesinde calismis.ihbar ediyorum su mehluku.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü