Komutan cenazede o sözleri duyunca...

Yüksekova 3’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Ahmet Budak'ın cenazesinde gelen eleştirilere böyle cevap verdi.

GİRİŞ 15.09.2016 16:51 GÜNCELLEME 15.09.2016 16:58
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde dün bayram ziyareti dönüşü, oğlunun gözleri önünde PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Ak Partili siyasetçi Ahmet Budak, bugün ilçe merkezinde toprağa verildi. 

O SÖZLERİ DUYUNCA TEPKİ GÖSTERDİ

Cenaze töreninde, eski Derecik Belediye Başkanı Kasım Demir, bölgede yeterli güvenlik önlemi alınmadığını ileri sürünce Yüksekova 3’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel müdahale etti. Devlete laf söylemeye kimsenin hakkı olmadığını belirten Tümgeneral Tokel, ’Kasım Dinle’ diyerek şöyle devam etti:

"30 GÜNDÜR DAĞLARDAYIM"

"2012 yılında, sözümü tuttum mu? Gene bu topraklara ayak bastık mı? Gene terör örgütünü yerin dibine sokmuyor muyuz? Bugün cenazeye hürmet edeceksin. Ben 30 gün dağlardayım. Ben terör örgütüyle mücadele ediyorum. Burada devlete laf söylemeye senin hakkın olamaz. Biz buraya gönül bağıyla geldik. Şemdinli Hakkari’de terör örgütünü yerle bir etmeye geldik."

Derecik eski Belde Belediye Başkanı Kasım Demir ise "Ama Sayın Paşam kimse yok burada, kimse yok" diye konuştu.

 

YORUMLAR 117
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Öte yandan kürt kardeşlerimiz de artık şunu anlamalılardır ki onların gerçekten bir dostları varsa o yine türk kardeşleridir. Ve korkunun ecele faydası yok! Bütün cesaretleriyle şimdi artık ajanlardan temizlenen ordu ve devletle el ele verip bu Allahın lanetli iblisleriyle ölümüne mücadele zamanı bugündür! Cephede bize de ihtiyaç olursa bir zerre gözümü kırpmadan çarpışmaya hazırız. Lütfen sağduyu lütfen birlik... Ben de haddini aşan o ilk yorum için kırdığım insanlardan özürdiliyorum. Allah yardımcımız olsun...
    Cevapla
  • 57.Alay 7 yıl önce Şikayet Et
    Komutanim bu is icin buradasiniz.Bu mevkii ve makami zorla vermediler size 30 gunde gezeceksiniz 300 gunde gerekirse dagda kalacaksiniz.Sartlar boyle.Dagda gezmeyince erinden pasasina kadar basari olmuyormus demekki.onceki hainlerden gordugumuz bu.kolay gelsin.
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Burda cehalet on planda kandirmak bu kadar kolay olmamali koruculuk sistemi ise yarar hale gelmeli Malesef terorist kadar tehlikedir burdaki bircok insanin zihniyeti Ayrica dini bilgileri yok denecek kadar az burdaki gencligin bu cok buyuk risk
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk olarak cesaretli olmalıyız bu vatan hepimizin başka gidecek yerimiz yok yıllardan beri başka ülkelerin ipi bogazimizdaydi istedikleri yere çekiyorlar di bizi şimdiip bizim elimize geçti bunu istemiyorlar iceriden dışardan yapılanlar hep bunun için rabbim bunların ellerini kollarını kirsin yokolsunlar inşallah kahrolsunlar
    Cevapla
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölge halkımız içindeki PKK yandaşlarını ihbar etmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!