HDP'lilere özsavunma cevabı: Önce siz buyurun…

Kendi öz savunmamızı oluşturalım diye halkı yeniden sokaklara çağıran HDP'li Kürkçü'ye Türkiye Gazetesi yazarı Elibol'dan tokat gibi cevap.

HDP'lilere özsavunma cevabı: Önce siz buyurun…
HDP'lilere özsavunma cevabı: Önce siz buyurun…
GİRİŞ 16.09.2016 09:49 GÜNCELLEME 16.09.2016 09:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, terör örgütü PKK'yı destekleyen belediyelere kayyum atanması sonrası  "Özsavunmaya hem önem vermek hem de ciddiyetle yerine getirmek çok önemlidir. Çünkü bizleri savunacak bir kamu güvenliği mekanizması yoktur. Sayın Öcalan'ın da belirttiği gibi kendi özsavunmamızı oluşturmalıyız" diyerek Türkiye'yi açık açık tehdit etmişti.

Türkiye Gazetesi yazarı Nuri Elibol, Kürkçü'nün küstah tehditine bugünkü köşesinden cevap verdi ve  “Öz savunma gücü oluşturalım” diye Kürtlere çağrı yapan HDP’li vekillere ve yöneticilerine sesleniyorum. Siz önce yurt dışında okuttuğunuz, pahalı kolejlere gönderdiğiniz kendi çocuklarınızdan bir öz savunma takımı kurup sahaya sürsenize! Ancak ondan sonra bu teklifi dile getirme hakkını kendinizde bulun." dedi.

İşte Elibol'un "Önce siz buyurun…" başlıklı yazısı

Hatırlar mısınız bilmiyorum? 12 Mart darbesinde, etrafları güvenlik güçlerince kuşatılınca arkadaşlarını ölüme terk ederek tek mermi atmadan samanlığa saklanan sahte bir "samanlık devrimcisi" vardı! Çatışmada o samanlık devrimcisi hariç herkes ölmüş, o ise samanlıkta sağ ele geçirilmişti. O sahte samanlık devrimcisi günümüzde PKK desteği ile milletvekili seçildi. O gün birilerinin sırtından devrimcilik yapmaya kalkmıştı. Şimdi de sırtını PKK terör örgütüne dayayarak, sıkılmadan Türkiye’yi tehdit ediyor.

AVUCUNU YALAR

Ertuğrul Kürkçü denilen bu zat, PKK’yı destekleyen belediyelere kayyum atanmasını eleştiriyor. Hatta işi eleştiri noktasından öteye taşıyıp Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit ediyor. Bu samanlık devrimcisi; “Kendi öz savunmamızı oluşturmalıyız. Asıl direniş bundan sonra başlayacak” diyor. Bu çağrıyı terör örgütü PKK’ya yapıyorsa garip değil. Ancak bu çağrıyı HDP’ye oy verenler dahil Kürtlere yapıyorsa avucunu yalar...

ÖNCE ÖZEL KOLEJLERDEKİ ÇOCUKLARINIZI SAHAYA SÜRÜN

Bu samanlık devrimcisi; Kürtleri hiç tanımamış herhâlde. Hendek siyasetinde PKK baskı yaptığı, silah doğrulttuğu hâlde Kürtler o aşağılık oyuna gelmedi, tuzağa düşmedi. PKK ve uzantısı HDP’nin öz yönetim sevdası kursağında kaldı. Öz yönetimi gerçekleştirecek PKK’lılar da fareler gibi kanalizasyon çukurlarından kaçtı. “Öz savunma gücü oluşturalım” diye Kürtlere çağrı yapan HDP’li vekillere ve yöneticilerine sesleniyorum. Siz önce yurt dışında okuttuğunuz, pahalı kolejlere gönderdiğiniz kendi çocuklarınızdan bir öz savunma takımı kurup sahaya sürsenize! Ancak ondan sonra bu teklifi dile getirme hakkını kendinizde bulun.

KÜRTLER SİZİN NİYETİNİZİ ANLADI

Bir hiç uğruna bu kör savaşı birilerinin taşeronu olarak sürdürürken Kürtlere çektirdiğiniz belalar, cefalar yetmiyormuş gibi onları yeni bir çıkmaz sokağa sokmak yanlıştır. Kürtler senin gibi sahte samanlık devrimcilerinin gerçek niyetlerini anladılar artık. 6-7 Ekim’de Kobani bahanesiyle kışkırtıp sokağa döktüğünüz insanlar ertesi sabah uyandıklarında 50 masum Kürt'ün katledildiğini gördü. Çukur ve hendek siyasetine destek için, öz yönetim kalkışması için sokağa davet ettiğiniz halk gerçek yüzünüzü gördü; birileri için çalıştığınızı, taşeron olduğunuzu, Kürtlerin ise hiç mi hiç umurunuzda olmadığını, onların duygu ve sorunlarını kullandığınızı artık kavradı. Kendi öz savunmanızı kendi çocuklarınızla oluşturun görelim. Asıl direniş bundan sonra başlayacakmış. Buyurun, önce o direnişi kendi aileleriniz, çocuklarınız başlatsın.

HALK SİZİN ÇAĞRINIZA NEDEN UYSUN

Belediyelerden nemalanan, usulsüz ve haksız imkân elde edenler ve belediyelerden her türlü lojistik destek elde eden PKK hariç bu çağrınıza kim katılır? Ayrıca neden katılsın? Size oy verenler dahil Kürtler yönetiminizdeki belediyelerden hangi hizmeti görüyor? Belediyenin aracı ile patlayıcı taşınmasına, belediyenin kepçeleri ile hendek ve çukur kazılmasına, belediye araçlarının PKK'nın hizmetinde kullanılmasına; yol-su-elektrik-temizlik-kanalizasyon gibi temel altyapı yatırımları ve halkın günlük hizmetini karşılayacak işler için gönderilen parayı kılıfına uydurup PKK’ya aktaran bir belediye başkanı için halk neden dirensin? İlin, ilçenin altyapısı daha iyi yapılırsa, kentin bakım-temizliği-çöpü düzenli bir şekilde alınırsa, kent için gelen para gerçekten kent için harcanırsa halk neden sizin çağrınıza uysun?

KÜRTLERİ SOKAĞA SÜRÜP SAMANLIĞA MI SAKLANACAKSINIZ?

Kürtleri sokakta kırdırıp kendiniz yine samanlığa mı saklanacaksınız? Halkın oyları ile seçilen o belediye başkanları halk ve kent yerine PKK’ya hizmet verdi. Çünkü onları PKK aday gösterdi. O hâlde onlar bu kayyum meselesinde Kürtlerden değil PKK’dan destek isteyecekler. Gerçekte de kayyum meselesinde PKK-HDP ve nemalananlar hariç kimsenin, hele hele halkın bir rahatsızlığı yok. Rahat bırakın Kürtleri artık. Çocuklarınızdan-yakınlarınızdan oluşturacağınız öz savunma güçleri ile direnişi başlatın, görelim. Dokunmayın Kürtlere. Acılar yetti onlara. Kendi kör savaşınızı kendiniz verin, sahibiniz CIA sizi ödüllendirsin.
 

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 6
  • bahoz 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yüzünüz den insanlar bizi itipkalktı bizi işe almadı aç kaldık hain damgası yedik hemde suçum yokken bunların hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Kürt Memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz kürt vatandaslarimizi temsil etmek icin gittiginiz TBMM'nde kürtleri degil PKK'yi savundunuz onlarin agzi ile siyaset yaptiniz. Vatandaslarin derdine derman olmak isteyen bir parti, temsil ettigi insanlarin evlerinin harabeye cevrilmesine, yollarinin parcalanmasina, evsiz yurtsuz birakilmasina nasil müsade edebilirdi. Siz bilerek yanlisa yanlis demediniz aksine dogru dediniz. Isiniz hep algi hep provokasyin. Eh bir seyin üzerine cok durursaniz herkes uyanir nitekimde halk uyandi. Bu saattten sonra size ancak nas nas kalir.
    Cevapla
  • Has kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Gün gelir hepiniz hesap verecekdiniz bu faşisitliğinize senin aslın beli deyil şov yapiyorsun kürt Kim senden kimsin kürtlerde bu yürek oldukça bu direniş oldukça sonu zafer oluyor
    Cevapla
  • Abdullah64 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı.Tebrikler!
    Cevapla
  • Ferhat 7 yıl önce Şikayet Et
    Hain her yerde haindir. Ama bu zat korkak bir hain. Samanliktan cikan tipsiz korkak hain
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!