Kilis'e roket atıldı: Yaralılar var!

Kilis kent merkezine Suriye tarafından atılan roket mermisi düştü . Yaralıların olduğu belirtiliyor.

GİRİŞ 22.09.2016 14:53 GÜNCELLEME 22.09.2016 16:28
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Suriye'den ateşlenen roket mermisi Kilis kent merkezi pazar yerine isabet etti.

Kilis Valiliği'ninden yapılan açıklamaya göre 5'i çocuk toplam 6 yaralı var. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

VALİ ÇATAKLI: "BİRİ YETİŞKİN  6 YARALIMIZ VAR"

Kilis Valisi İsmail Çataklı, kent merkezine düşen roket  mermisinin biri yetişkin, 6 kişinin yaralanmasına neden olduğunu bildirdi.

Vali Çataklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'den ateşlenen  roket mermisinin düştüğü yerde önlemlerin alındığını belirtti.

Çataklı, "Biri yetişkin 6 yaralımız var. 5 kişinin sağlık durumu iyi."  dedi.

Suriye'den ateşlenen roket mermisi Sabah Pazarı yakınlarındaki  Canpolat Mahallesi Tekke Sokağına düşmüştü.

OLAY SABAH SAATLERİNDE OLSAYDI BÜYÜK BİR FACİA YAŞANABİLİRDİ

Bölgeden gelen bilgilere göre atılan mermiler sabah saatlerinde o bölgeye düşseydi büyük bir facia yaşanabilirdi. Sabah saatlerinde bölgenin çok kalabalık olduğu belirtildi.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Suriye’den atılan roketin Kilis’in il merkezindeki pazar yeri civarına isabet etmesi sonucu yaralanan 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Yaralanan Suriyeli vatandaşların isimlerinin Meyede Kurdiye (34), Revan N. (13), Mehmet F. (12), Ahmed B. (10), Nevra D. (2), Hammude Ş. (10 aylık) olduğu öğrenilirken sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

YORUMLAR 44
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bebecikler, minicik cocuklar var yaralanan, cok sukurki saglik durumlari iyiymis ama cok kotu seyler olabilirmis demek oluyor bu. Bela okumaktan inanin cok yoruldum. nasil beddua edecegimi sasirdim artik. Hay Allah belanizi versin sizin yeterin artik be vicdansiz namussuzlar. ideolojinizin fikriyatinizin icinde can cekise cekise geberin insallah. Ne kutsal seymis pesinden kostugunuz pazar yerine bomba atiyorsunuz nasil bir kalp tasiyorsunuz siz be
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    IronDome benzeri yerli füze önleme sistemi lazım acilen
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    füzenin nereden atıldığını yazmamışsınız... bu çok öenmliydi nereden atıldığını bilseydik ellerinde ne derece menzile sahip silah var ve kimin karargahından atılıyor bilirdik... ama bana göre bunu abd attı merkez bilir menzili... ordaki karargahlarından emir verip ya daese yada pkk ya attırdılar
    Cevapla
  • MalatyaliyiM 7 yıl önce Şikayet Et
    kardes ben kiliste yasiyorum. bu it surusunun sabit bi yeri yok. aracin arkasina fuze rampasini kurup sinira yaklasip fuzeyi atarak araclariyla kaciyorlar. yapilacak tek sey kara harekatiyla bunlari bolgeden kacirmak. baska hic bir yolu yok.
    Cevapla
  • ashab 7 yıl önce Şikayet Et
    Kilis sınırında ne varsa vurun acımayın yoksa masum bebelerimiz zarar görmeye analar ağlamaya devam edecek benim anam ağlayacağına onların ki ağlasın
    Cevapla
  • Samet YILDIZ. 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temuzdan önce atılan füzelerin il 3 tanesi kaktuşya geri kalanların hepsi Türk füzesiydi. Tamamen FETÖ'nün askeriye içindeki hainlerinin yaptığı bir olan 15 temmuz öncesi kilis sınır komutanın adı da SEMİH TERZİ. gerisini siz düşünün. 1 AY ÖNCE kilis teydim oradaki herkes bunun farkında vatanını milletini seven bir il bu olayı tamamen bitirmemiz gerekli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi