Merter'de yol çöktü!

Merter'de yol çöktü. 6 araç göçük nedeniyle oluşan çukura düşerken, 1 kişi hafif yaralandı.

GİRİŞ 28.09.2016 14:13 GÜNCELLEME 28.09.2016 15:18
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, Güngören Merter Çam Sokak'ta, tekstil mağazalarının önünde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta daha önce altyapı çalışması yapan belediyenin taşeron firması, açılan çukuru gerektiği gibi doldurmadı. Üzerine arabaların park ettiği alan, öğle saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü. 6 araç göçük nedeniyle oluşan çukura düşerken, 1 vatandaş ise hafif yaralandı. 



Bir görgü tanığı, "Biz mağazadaydık, gürültü ile dışarı çıktık. Gördüğünüz manzara ile karşılaştık. Yaklaşık 1 ay önce kanalizasyon çalışması oldu. Görevliler temeli tam doldurmadığı için böyle bir olayla karşılaştık" dedi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin araçları kurtarma çalışması sürüyor. 


YORUMLAR 20
  • Hancı 7 yıl önce Şikayet Et
    hürriyette yorum yapanlar kafayı yemişler çünkü çökmeden dolayı Ak Parti'yi suçlamışlar. Dinime küfreden müslüman olsa bari dedirtiyorlar insana.
    Cevapla
  • Bir Osmanlı Evladı 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Sırat Köprüsünü geçerken çöktürmesin... Yoksa vay halimize
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah dünyayı öyle bir yaratmışki çökmesine hayret ediyoruz, halbuki sürekli bir yerlerin çökmemesi hayret verici. Saatte 1600 küsür km hızla dönüyoruz... tam anlamıyla dünyadan haberimiz yok :)
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Çökmenin nedeni yolun altina taşma yapan mağaza olabilir. Yolun altina taşma yapmış 1. Bodrum kat doldurulmuş, ancak yetkililerden gizlenen 2. Bodrum Kat taşması üzerindeki ağırlığı kaldıramadığından çökmüş olabilir. Sorumlular yolun altına kaçak taşma yapanlar olabilir. Anlatabiliyor muyum???
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. peki bu zararı kim karşılayacak???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi