Musul'dan bir kötü haber de Peşmerge'ye!

Musul Operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinden 6 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 17.10.2016 21:12 GÜNCELLEME 18.10.2016 09:09
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Günün ilk saatlerinde başlayan Musul Operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin ele geçirdiği köy sayısının 9'a yükseldiği ifade edildi.

Operasyonda Peşmerge güçlerinden 6 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı belirtildi. Operasyonla 200 kilometrekare alanda kontrolün sağlandığı duyuruldu.

YORUMLAR 29
  • Cahillerle dans 7 yıl önce Şikayet Et
    Cahil vatandaşlar peşmergeyi pkk pyd ile eş tutuyor, peşmerge denilen güçlerin çoğunu bizim askerimiz eğitiyor, barzaniye ait güçlerdir, yani pkk pyd ile ilgisi yoktur, bu kadar internete erişiminiz var, bu kadar cahil kalmayın, biraz araştırın. Asıl korkmanız gereken haşdi şabi milisleri, sünni şii savaşının kıvılcımını atacak olan abd ve iran destekli şii milisleri. Bu milisleri barzaniyi yıkmak için kullanacaklar, zaten reis-i cumhur da bu yüzden karşı çıkıyor, bölgede büyük bir savaşın habercisi. Siz sünni türkmen, arap ve peşmerge güçlerine dua, pkk pyd ve haşdi şabiye beddua edin. Allah yardımcımız olsun, büyük savaş yakın.
    Cevapla
  • balkesli 7 yıl önce Şikayet Et
    kendini ilber ortaylı sanan şahısb, söyle bakalım musul kerkük ve süleymaniye gibi Türkmen şehirlerinde senin o çok güvendiğin peşmerge neden demografik yapıyı tahrif edici hareketlerde bulundu ve neden özellikle nüfus dairesi, tapu dairesi gibi resmi daireleri talan etti? bu hareketleriyle şia'dan, pkk'dan, işidden ne farkı var, barzani ve peşmerge de Türk düşmanlığında diğerlerini aratmaz. bi de bilmiş gibi kalkıp yorum yapıyosun bi halt bildiğin yok, ya da daha vahimi bildiğin halde gizliyosun gerçekleri.
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Gayet açık ve net analiz. Arkadaşlar bu analizden nasiplenirler İnşaallah.
    Cevapla
  • OttomaN 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel yorum.
    Cevapla
  • vanlı adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan abd bugün sizi kullanıyor yarın işi bittimi çöpe atar daeşi kuran abd teroristidir önce yerleştirdi şimdi onlarla işi bitti onları öldürüyor yarın sizede sıra gelir abd katillerine asla güven olmaz
    Cevapla
  • !!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin müslüman kardeslere
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Armut toplamaya gitmiyorlar ya..Savaşa gidiyorlar..Tabi ölecekler..Bundan daha normal ne olabilirki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!