Kapıyı kıran sığınmacılar kaçtı!

Kumkapı'da bulunan İl göç İdaresi'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde olay çıkaran çok sayıda yabancı uyruklu kişi kapıyı kırarak kaçtı.

GİRİŞ 19.11.2016 12:43 GÜNCELLEME 19.11.2016 20:14
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Eşyaları ateşe verenlere polis müdahale etti. Kapıyı kıran çok sayıda yabancı uyruklu koşarak kaçtı. Polis kaçanların arkasından havaya ateş açtı.

Kumkapı'da bulunan İl göç İdaresi'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde kalan yabancı uyruklular olay çıkardı. Eşyaları ateşe verenlere polis müdahale etti. Ancak ilk müdahale yetersiz kalınca olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kapıyı kıran 123 yabancı uyruklu koşarak kaçtı. Polis kaçanların arkasından havaya ateş açtı. O anlar kameraya yansıdı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri içeri girdi. Polisin önlemi devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 54
  • sulh 7 yıl önce Şikayet Et
    AB ye güzel bir uyarı :)
    Cevapla
  • Nafri Londra 7 yıl önce Şikayet Et
    Besleyin Besleyin, kuduzlari, ama dikkat edin, kacarken sizleri isirmasinlar! !
    Cevapla
  • Nafri Londra 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizlere 30 gun once dedimki; Suriyelilere deger vermeyin , onlara vatandaslik verirseniz, ulkemize en buyuk kotulugu yaparsiniz demistim. Bunu bir koseye yazin demistim. O gun benimle dalga gecenler bu gun nerede?
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    sen neyin kafasını yaşıyorsun:)
    Cevapla
  • Atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mültecilerin hepsini gönderin bize lazım değiller avrupayami abd yemi nereye gidiyorlarsa salin gitsinler bize yükten zarardan başka bişey değiller
    Cevapla
  • Faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Siginmaci olarak türkler avrupa da siginma yurdunda kalmadimi? Tanidigim burda bir cok türk bir bes on sene evvel siginmaci belgesini normal oturma. Musadesine cevirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi