Can Dündar'a kötü haber!

BYEGM, hakkında yakalama kararı bulunan eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dündar'ın sürekli basın kartı yenileme başvurusunu reddetti.

Can Dündar'a kötü haber!
Can Dündar'a kötü haber!
GİRİŞ 01.12.2016 17:03 GÜNCELLEME 01.12.2016 17:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

BYEGM'den yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde yurdu terk eden ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ-PKK soruşturmaları çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan Dündar'ın sürekli basın kartı yenileme başvurusunun reddedildiği bildirildi.

MİLLİ GÜVENLİK POLİTİKASI NEDENİYLE...

Basın kartlarının yenilenmesi çalışmaları kapsamında Can Dündar'ın kuruma yaptığı başvuruyu değerlendiren BYEGM'nin, Dündar'ın sürekli basın kartının yenilenmesi talebine ret yanıtı verdiği vurgulanan açıklamada, "Yurt dışında her fırsatta Türkiye'yi karalayan, gerçek dışı isnatlarda bulunarak aleyhte propaganda yapan Can Dündar'ın talebi, milli güvenlik politikası nedeniyle reddedilmiştir. Dündar'ın sürekli basın kartının tamamen iptal edilip edilmeyeceğine önümüzdeki aylarda toplanacak olan Basın Kartı Komisyonu karar verecektir." denildi.

YORUMLAR 21
  • ZAZA 7 yıl önce Şikayet Et
    eee yavrum artık sarı basın kartında yok o sıfatın da kalmadı artık tıpkı sıfatsız kaldığın gibi
    Cevapla
  • Dadaştan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Can mısın nesin sana hain demiyorum çünkü hain Türk olup Türke alçaklık yapana denir. Çünkü senin Türk olduğundan bile şüpeliyim. Aslın ve neslin araştırılsa Ermeni veya Yahudi çıkar herhalde yada Akifin dediği gibi, kimi bilmem ne bela...
    Cevapla
  • AKP li 7 yıl önce Şikayet Et
    hem hakkında yakalama kararı var hem de nasıl başvuru yapabiliyor.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Öz vatanı almanya babası Hans anası petra verir ona basın kartini
    Cevapla
  • Osmanlı1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi bu hainin hala basın kartı mı var? Şimdiye kadar basın kartının iptal edilmesi gerektiği gibi vatandaşlığının da iptal edilmesi gerekirdi. Süreç ağır işliyor. En azından hainlikte zirve yapmış bu tip mahlukların yargı süreci öne alınmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Yıldızların altında tarihi yolculuk