Cem Mumcu'ya gözaltı kararı!

İstanbul'daki terör saldırısı sonrasında sosyal medyada "terör örgütü lehine paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle" 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Cem Mumcu'ya gözaltı kararı!
Cem Mumcu'ya gözaltı kararı!
GİRİŞ 12.12.2016 17:39 GÜNCELLEME 12.12.2016 17:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki saldırı sonrasında sosyal medyada terör örgütü lehine paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında gözaltı kararı verilen 14 şüpheliden, aralarında sosyal medya danışmanı Mücahit Avcı'nın da bulunduğu 9 kişi yakalanırken, Cem Mumcu'nun da dahil olduğu 5 kişi ise halen  aranıyor.

İstanbul Cumhuriyet Bassavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca  Beşiktaş'taki saldırı ile ilgili terör örgütlerini övücü mahiyette paylaşımlar  yapanlar hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, aralarında sosyal  medya danışmanı Mücahit Avcı, 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyanlar ile  ilgili bir twit atan Cem Mumcu'nun da bulunduğu 14 şüpheli hakkında gözaltı  kararı verildi. Hakkında gözaltı kararı verilen Mücahit Avcı, Berfin Kadem, Beril  Özbaş, Filiz Çolak, İbrahim Budak, Şükrü Keskin, Bayram Taşkın, Emirhan Akbulut  ve Faruk Akbaş yakalanarak emniyete götürüldü. Hakkında gözaltı kararı bulunan  Mumcu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi ise halen aranıyor. Savcılığın talimatı üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğünde konuyla  ilgili bir ekip kurulduğu ve gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    verilmese ağarıma giderdi zaten. bu kadar aleni şehitler için hakaret eden kişiye teröriste ne veriliyorsa aynısı verilmeli.
    Cevapla
  • GAZİANTEPLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    hainlere acımak yok.bunların kökünün kurutulması lazım,acırsanız acınacak duruma düşersiniz.durmak yok,temizliğe devaaaaaammmmmmmm.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ceza almazsalar lanet olsun bu hukuka.Tüm kamu imkanlarından men edilsin
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Basın özgürlük adı altında vatanına ihanet edenleri sayısı çoktur. O kadar Can DÜNDAR lar var ki, ancak ülkeyi terk edince belli olurlar. KHK larla bunların çaresine bakılmalıdır.
    Cevapla
  • isa yazici 7 yıl önce Şikayet Et
    siber@egm.gov.tr yada arastirma@egm.gov.tr emniyet ihbar hatti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!