Katil Mert Altıntaş 15 Temmuz'u biliyormuş

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a suikast düzenleyen 1994 doğumlu? saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın kimliğine dair dikkati çeken detaylar ortaya çıkıyor.

Katil Mert Altıntaş 15 Temmuz'u biliyormuş
Katil Mert Altıntaş 15 Temmuz'u biliyormuş
GİRİŞ 19.12.2016 23:03 GÜNCELLEME 20.12.2016 20:57
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir fotoğraf sergisinde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karlov, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya" adlı konulu fotoğraf sergisinde, açılış konuşmasını yaptığı sırada, silahlı saldırıya uğradı.

ÖNCE YARALADI SONRA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Saldırgan, Karlov'u yaraladıktan sonra havaya ateş açtı. Bu sırada salonda bulunan davetliler panik içerisinde kaçışmaya başlayarak salondan çıkmaya çalıştı. Karlov, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saldırgana ilişkin incelemeler başlatılırken, FETÖ bağlantılarının bulunduğu iddia edildi. Bu kapsamda araştırma çalışmalarının başlatıldığı ve saldırganın FETÖ'yle bağlantısına dair güçlü bulguların bulunduğu öğrenildi.

Saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş, 1994 Aydın Söke doğumlu

Suikasti gerçekleştiren Mevlüt Mert Altıntaş'ın 15 Temmuz'da FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'da düzenlediği darbe girişimi sırasında yaptıkları ise dikkati çekti.

Saldırganın 15 Temmuz'da görevli olduğu Diyarbakır'da iki günlük yasal izin kullandığı iddia edildi.

YORUMLAR 37
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    hertürlü teröre, teröriste, ihanete, haine, tüm bunlara yardım ve yataklık edenlere idam cezası getirilsin bak bakalım bu olaylar oluyormu. olursa taksim meydanında seve seve anırırım.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    HER İŞİN BİR BEDELİ VARSA; İHANETİN BEDELİ İDAMDIR.... Neyi tartışıyorsunuz!!
    Cevapla
  • ahmet kazan 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede idam çok gecikti
    Cevapla
  • mehmet fatih varol 7 yıl önce Şikayet Et
    izin neden iptal edilmedi hadi iptal etmediniz goreve gelmediği için neden soruşturma açılmadı bunun arkasında kimler var herşeyi ince detayına kadar incelenmeli
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    haklısın emniyette en ufak bir şeyde izinler kapanıyor. heleki 15 temmuz darbe olmuş eleman 16 temmuzda izine ayrılıyor. ona bu izni veren müdürüne ve emniyet müdür yardımcısınada sormak lazım neden izine ayırdınız diye...
    Cevapla
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki konuşup açık vermesin diye öldürüldü.Hiç içim sızlamadı.Ama onu öldüren yada öldürülmesi için zemin hazırlayanlar ve orada yaptığı artislik konuşma için müsade edenler araştırılmalı..Asıl katil ve devlet dülmanına bu şekilde ulaşılabilinir.Sayın Karlov için yakınlarına baş sağlığı dilerim:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar