Mevlüt Mert Altıntaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Ankara'da Rus Büyükelçi Andrey Karlov'u öldüren katil Mevlüt Mert Altıntaş kimdir? Çevik Kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Mevlüt Mert Altıntaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Mevlüt Mert Altıntaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 06.05.2017 10:57 GÜNCELLEME 06.05.2017 10:57
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

19 Aralık günü Ankara'da Rus Büyükelçi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın Çevik Kuvvet polisi olduğu ortaya çıktı. İşte Mevlüt Mert Altıntaş'ın merak edilen biyografisi

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ KİMDİR?

24 Haziran 1994 senesinde dünyaya gelen Mevlüt Mert Altıntaş aslen Aydın Sökelidir. Manisa Şehzadeler nüfusuna kayıtlı olan Altıntaş Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunudur.

Polislik eğitimini İzmir'de alan Mevlüt Mert Altıntaş 2.5 yıldır Ankara Çevik Müdürlüğü'nde görev yapmıştır.

Saldırganın sosyal medya sitesi Facebook'ta ilk paylaşımı yaptığı tarih de dikkat çekici: 7 Şubat 2012... Bu tarih MİT Müsteşarı Hakan'ın Fidan'ın FETÖ'nün yargıdaki militanları tarafından ifadeye çağrıldığı tarih.  Terörist Altuntaş'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hasan Yılmaz tarafından yürütülen 2010 yılı soru çalma soruşturmasında şüpheli olduğu belirtiliyor...

mevlüt-mert-altıntaş-kimdir-65465

FİRARİ FETÖ'CÜNÜN EVİNDE KALIYORDU

Rus Büyükelçi'ye suikast düzenleyen katil Mevlüt Mert Altıntaş, daha önce Today's Zaman'ın Ankara temsilciliğini yapan firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'un evinde kaldığı tespit edildi.

15 TEMMUZ'U BİLİYORMUŞ

Suikasti gerçekleştiren Mevlüt Mert Altıntaş'ın 15 Temmuz'da FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'da düzenlediği darbe girişimi sırasında yaptıkları ise dikkati çekti.

Saldırganın 15 Temmuz'da görevli olduğu Diyarbakır'da iki günlük yasal izin kullandığı iddia edildi.

mevlüt-mert-altıntaş-aslen-nereli-6546

AİLESİ GÖZALTINA ALINDI

Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesine yönelik operasyon başlatıldı. Saldırgan Mert Altıntaş'ın annesi, babası, kız kardeşi ve ev arkadaşı gözaltına alındı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ZAMANLA YARIŞTI

Haber7'ye konuşan güvenlik uzmanları operasyonun ilk dakikalarında büyükelçinin yaralı olduğunu ve güvenlik güçlerinin zamanla yarıştığını söyledi.

Güvenlik uzmanı, "Yaralı olan Karlov'u bir an önce hastaneye yetiştirmek için hızlı hareket edildi. Saldırganı vurmaktan başka bir çare yoktu. Eğer saldırganın kurşunlarının bitmesi beklense ve saldırganı ikna çabaları başlasaydı Karlov orada ölüme terk edilecekti. Bir tercih yapıldı ve yapılması gereken buydu" dedi.

YORUMLAR 20
  • hevaL 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen sahtekar hocaları gibi sapık ruhLu bu insanLar.,,,,tmizLeyin emniyet teşkiLatının daha çoook vaaarrr biLiyoruuuzzz
    Cevapla
  • elif rüzgar 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman!!!
    Cevapla
  • AH AĞA 7 yıl önce Şikayet Et
    hain fetöcüler diyoruz..kesinlikle temizlenmeli..özellikle okullarda fetöcülere öğrenciler teslim edilmesin
    Cevapla
  • Mithat 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever olmayanı devlet memuru yapanlar da vebaline girerler
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    iki polis müdürünü referans göstermiş polis okuluna girerken polis okuluna mite yada herhangi bir kuruma referans istemek nedir sayın cumhurbaşkanım bu konuyu ancak siz halledersiniz şu referans işinide bitirin hak eden alınsın devlet kurumlarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!