Muhtardan Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesi hakkında açıklama

19 Aralık pazartesi günü Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş’ın ailesi hakkında bağlı bulunduğu muhtardan önemli açıklamalar geldi

Muhtardan Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesi hakkında açıklama
Muhtardan Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesi hakkında açıklama
GİRİŞ 21.12.2016 09:16 GÜNCELLEME 21.12.2016 09:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş’ın ailesinin yaşadığı Aydın’ın Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde bulunan evde Cumhuriyet Savcısının polis eşliğinde yaptığı arama tamamlandı. 

Çeltikçi Mahallesi’ne 2 ay kadar önce taşındıklarını söyleyen Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Önder Aşçı; “Duyduğuma göre Sarıkemer tarafından Söke’ye gelmişler. Katil zanlısı Mevlüt Mert Altıntaş’ın kayıdı bende yok. Bu ikamette kız kardeşinin de kaydı yok sadece anne ve babasının kaydı var. Kendi evleri, kira değil” dedi.

SALDIRIYI ORADA PLANLAMIŞ

Dün akşam 20:00 civarında Ankara'da Rus büyükelçiyi hedef alan suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın rapor alarak işe gitmediği belirlendi.

Mert Altıntaş'ın saldırının meydana geldiği Çağdaş Sanatlar Merkezi'nin hemen arka bitişiğinde bulunan bir otele yerleştiği, otel odasında suikast planı yaptığı değerlendiriliyor.

Mevlüt Mert Altıntaş'ın, akşam saatlerinde kaldığı otelde traş olup, takım elbise giyip kravat taktıktan sonra yaya olarak Çağdaş Sanatlar Merkezi'ne geçtiği öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim seviyor şimdi .Batı daki domuz sürüsü .
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sapasağlam adama rapor veren doktor da incelenmeli.
    Cevapla
  • Erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sadece geçmiş bir haftası incelense kimlerle görüştüğü buluştuğu her şeydeşifre olur. Kamera görüntüleri telefon trafiği çok önemli İnşallah hepsi bulunur imha edilmeden
    Cevapla
  • ABUZİTTİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu katil Rusya büyükelçisinin o saatte Burada bulunacağını nereden öğrenmiş.
    Cevapla
  • Cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen birileri bu olayı yönlendirmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama