CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba katil "FETÖ'cü değil" dedi

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'u katilinin FETÖ'cü olmadığı savundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba katil "FETÖ'cü değil" dedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba katil "FETÖ'cü değil" dedi
GİRİŞ 20.12.2016 11:51 GÜNCELLEME 20.12.2016 11:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, 19 Aralık pazartesi günü Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırıda Çevik Kuvvet polisi FETÖ'cü Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürüldü.

Suikastin ardından katilin FETÖ'cü olduğuna dair ilk bulgular ortaya dökülürken CHP'li Veli Ağbaba ısrarla "Katil El Nusra'cı" diyenler arasında yer alıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara'daki Rusya Büyükelçisine suikast düzenleyen saldırganla ilgili şunları söyledi:

''ADAM BAĞIRARAK EL NUSRACI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ..''

''Adam bağırarak El Nusracı olduğunu söylemiş, koca koca adamlarsa saatlerdir onu başka örgütlere pazarlamak için çalışıyor. Nusra sevicileri!'' 

veli-ağbaba-fetö-65465

VELİ AĞBABA KİMDİR?

3 Nisan 1968 senesinde dünyaya gelen Veli Ağbaba aslen Malatyalıdır. Türk siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı olan Ağbaba. Genel Başkan Yardımcılığı görevini 8 Mayıs 2014 tarihinden beri sürdürmektedir.

İlk defa 2011 Türkiye genel seçimleri'nde CHP Malatya milletvekili olarak meclise giren Veli Ağbaba, Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde tekrar CHP Malatya milletvekili olarak meclise girmeye hak kazanmıştır.

YORUMLAR 5
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi genelbaskanin diyet ödüyor sana ne oluyor. Yorumcu cok dogru yaznis danistay saldirisini yapan A. Aslan icin de sahadet getirmis diye yalanlar yumurtlamislardi. Gerceklerin er veya gec ortaya cikmak gibi huylari var. Diyelim ki sen dogru söylüyorsun, bekle bütün deliller ortaya dökülsün. Bu aclen ne, azicik sabret.
    Cevapla
  • nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    lan koca kafir, danıştay saldırısında cumhuriyete bombalı saldırıdada adamlar slogan attı .o slogandan yola cıksaydık bütün dindarları suçlu ilan edecektik. slogana göre suçlu bulma eski türkiyede vardı chp de eski bir türkiye artığı
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    ağbaba bu hain, rus büyükelçiyi vururken ben chp liyim chp adına büyükelçiyi vurdum deseydi ne yapacaktın. senin gibi koca koca adamlar o zaman ne yapacaktınız. bu elemanı nereye yamamaya çalışacaktınız
    Cevapla
  • Deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman senin kankan dır
    Cevapla
  • Hakan DOĞRU 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu milleti kendin gibi mi sandın ? iyi o zaman, ben şucuyum diye bağıran herkese inan sen :) bu tamamen bir oyun bir düzmece, neymiş efendim ben şucuyum diye bağırmış :)hedef saptırmayın 3 maymuncular. Sen git de sana akıl verenlerin gelsin, oyun oynuyorsunuz da iyi oyuncu değilsiniz... Bal gibi de Fetöcü. Haa bu arada biz terörün her türlüsüne de karşıyız bunu iyi bilesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı