Fethullah Gülen'den Rus elçiye suikast sonrası pişkin açıklama!

Fethullah Gülen örgütünün üyesi olan Mevlüt Mert Altıntaş tarafından vurulan Rusya büyükelçisi için Gülen utanmadan taziye yayınladı.

Fethullah Gülen'den Rus elçiye suikast sonrası pişkin açıklama!
Fethullah Gülen'den Rus elçiye suikast sonrası pişkin açıklama!
GİRİŞ 21.12.2016 09:13 GÜNCELLEME 21.12.2016 09:13
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

19 Aralık pazartesi günü itibariyle FETÖ'cü katil Mevlüt Mert Altıntaş tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Rusya büyükelçisi Ardrei Karlov'un öldürülmesinde tüm bulgular Fethullah Gülen ve örgütünü işaret ederken o yayınladığı mesajla pişkinlikte yeni bir kademe atladı. 

Pensilvanya'daki çiftliğinden Rus elçi için 'taziye' mesajı yayınlayan FETÖ örgütü lideri Gülen, 'saldırıyı lanetlediğini' söyleyerek Rusya'ya ve elçinin ailesine başsağlığı diledi.
Katil Mevlüt Mert Altıntaş, FETÖ dersanesinde eğitim almış, FETÖ'den soru çalma soruşturması şüphelisi ve yine FETÖ'den bir ay açığa alınmış bir çevik kuvvet polisi. Dayısı da FETÖ dershanesi sahibi bir isim.

Rus Büyükelçisi Andrei Karlov'un öldürülmesi olayı için 'terörist saldırı' ifadesini kullanan Fethullah Gülen "Failleri kim ve gerekçesi ne olursa olsun hiçbir terörist eylem tecviz edilemez. Bütün vatandaşlarımızın ve dünya kamuoyunun beklentisi bu saldırının arka planının aydınlatılması, saldırgana yardım eden, zemin hazırlayanların tespiti ve bir daha böyle bir saldırı olmaması için gereken her türlü tedbirin alınmasıdır" diye yazdı. 

"SUİKASTÇİ BİZDEN DEĞİL"

Teröristbaşı Gülen, suikasti yapan polisin FETÖ bağlantıları için "Kötü güvenlik önlemlerini örtbas etme amaçlı gülünç bir çaba" dedi.

FİRARİ FETÖ'CÜNÜN EVİNDE KALIYORDU

Rus Büyükelçi'ye suikast düzenleyen katil Mevlüt Mert Altıntaş, daha önce Today's Zaman'ın Ankara temsilciliğini yapan firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'un evinde kaldığı tespit edildi.

15 TEMMUZ'U BİLİYORMUŞ

Suikasti gerçekleştiren Mevlüt Mert Altıntaş'ın 15 Temmuz'da FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'da düzenlediği darbe girişimi sırasında yaptıkları ise dikkati çekti.

Saldırganın 15 Temmuz'da görevli olduğu Diyarbakır'da iki günlük yasal izin kullandığı iddia edildi.

YORUMLAR 39
  • somuncu baba 7 yıl önce Şikayet Et
    ya ben merak ediyorum, 15 temmuzdan sonra izinler durduruluyor emniyette ,bu izin alıyor kimse sormuyor sen niye izinlisin diye 5 aydır geziyor ortalıkta polisim diye
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Tam FETÖ cü tipi var.
    Cevapla
  • muhsin 7 yıl önce Şikayet Et
    madem o kadar bulgu var daha ne bekleniyordu neden hala görevde sorumlular bulunması lazım yoksa daha çok başımız ağrır
    Cevapla
  • KEMAL DEMİREL 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaya taziye vererek ve savunma yaparak neyi isbat etmiş oluyor sizce? bence suçluluk böyle birşey, Katil cenaze taziyesine en önde gidermiş. Şeytanın uşağı cehennemin her türlü azabından nasiplenirsin inşallah. O şehitlerki sen cehennemde azap çekerken cennetten seni gülerek izleyecekler.
    Cevapla
  • vatan evladı 7 yıl önce Şikayet Et
    Elbette Sende Canını Verip O toprak altına gireceksin Eyy Gafil ovakit Başına Gelecekleri göreceksin O şehit ettiğin kardeşlerimizin Vebali senin o melun Yüzüne vurulacak sorgu melekleri tarafından.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı