Mevlüt Mert Altıntaş Rus kadınla birlikte...

Rus Büyükelçi Karlov'u haince öldüren Mevlüt Mert Altıntaş hakkında yeni iddialar ortaya çıktı

Mevlüt Mert Altıntaş Rus kadınla birlikte...
Mevlüt Mert Altıntaş Rus kadınla birlikte...
GİRİŞ 30.12.2016 09:12 GÜNCELLEME 30.12.2016 09:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Abdülkadir Selvi bugün ki köşe yazısında Rus Büyükelçi Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş ile ilgili çok önemli bir detay paylaştı. Selvi, Mevlüt Mert Altıntaş'ın Rus kadınla ilişkisinin tespit edildiğini yazdı. İşte Mevlüt Mert Altıntaş hakkında şaşırtan o detay

ANKARA’DA BİRLİKTE OLMUŞLAR

Suikast sırasında cihatçı bir görüntü vermeye çalışan suikastçının, hareketli bir cinsel yaşamı olduğu ortaya çıktı. Mevlüt Mert Altıntaş’ın uzun süre Rus bir kadınla ilişkisi olduğu tespit edildi. Suikastçı ile Rus kadın arasındaki ilişki Ankara’da yaşanıyor.

Kadın suikasttan çok önce Rusya’ya gitmiş. Moskova’da yaşıyor. Rus heyet, kadını Moskova’da bulup sorguladı. Rus kadın Mevlüt Mert Altıntaş’ı teşhis edip, bir süre ilişki yaşadıklarını kabul etti. Söz konusu uluslararası çapta bir suikast ve bir de kadın olunca, ilginç senaryolar geliyor insanın aklına.

Rus kadın aracılığıyla Mevlüt Mert Altıntaş tuzağa düşürüldü mü, Karlov suikastını planlayanlar, Rus kadın üzerinden ilişki kurup, Mevlüt Mert Altıntaş’ı bu işe yönlendirdi mi diye. Rus kadının bağlantıları bu aşamada çok büyük önem arz ediyor. Bir istihbarat servisinin mi, mafya tipi örgütlenmenin mi, yoksa FETÖ’nün elemanı mı diye?

mevlüt-mert-altıntaş-saldırı-planı.jpg

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ İPUCUNA ULAŞILDI

Soruşturmada şu ana kadar elde edilen bir çok bağlantısı saldırganın FETÖ üyesi olduğunu gösteriyordu. Ancak FETÖ’nün şirketlerinde çalışan ve Bylcok kullanıcısı olarak örgüt üyesi olduğu kesinlik kazanan bu iki ismin listede çıkması soruşturmanın en önemli ipuçları olarak değerlendiriliyor.

Daha önce de  FETÖ kriptosu olduğu belirlenen ve Ankara’da gözaltına alınan H.T. ve polis memuru Sercan Başar  ile yakın ilişkide olduğu ortaya çıkarılmıştı. Altıntaş’ı El Kaide gibi radikal örgütlerle irtibatlıymış gibi yönlendiren kişinin H.T. olduğu belirtildi.  Altıntaş’ın mali incelemesi sırasında H.T. ile bağlantıları ortaya çıkarıldı. H.T’nin FETÖ’nün himmet ağındaki isimlerden olduğu değerlendiriliyor. Katilin kripto FETÖ’cü olması nedeniyle bağlantılarının dikkatli bir şekilde gizlendiği belirtiliyor. 

FETÖ ile görünür bir bağ kurmayan Altıntaş’ın bu nedenle Bylock’ta da kaydı yok. Kripto FETÖ’cülerin Bylock ve Eagle gibi mesajlaşma programlarına dahi sokulmadığı tespiti yapılıyor. Görünmüz hale getirilen uyuyan hücrelerin, örgütten gelecek bir sonraki hamlede hedef saptırmak için kullanıldığı belirtiliyor. Uyuyan hücrelerin örgütle doğrudan ilişki kurmasına izin verilmiyor. Örgütle ilgili ele geçirilen belgelerde kripto olacak FETÖ’cülerin sosyal medya üyeliklerini kapatmaları, hizmet kurumlarına SMS dahi göndermemeleri, irtibat kurmamaları, hizmet kurumlarından kredi kartıyla alışveriş yapmamaları, hizmete ait gazeteleri okumamaları gibi talimatlar verildiği ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 13
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    darısı fetöye pöh bitirir işini
    Cevapla
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin oldugune pek inanmiyorum. Rus elcisi 11 kursun yiyor yerde damla kan yok
    Cevapla
  • Nigar 7 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
  • cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca türkiye rusya yalanmı söylüyo
    Cevapla
  • TR2023 7 yıl önce Şikayet Et
    rus kadinlara dikkat !! rus kadinlari terörde kullanmak icin erkeklerle sevgili oluyorlar.. pkk ve dhkp- c adina kullanmak icin Türk ve Kürt erkeklerine ilgi gösteriyorlar.. almanyada bunu görüyoruz.. devletimizi cok kötüleyen bir Türk genciyle cok sert tartismalara girdigimde ögrendimki bir rus kadinla dostluk hayati yasiyormus.. ona söyledigimde bu oldu.. dikkat et bu rus kadini seni kullanmasin dedim.. bunu suriye pkk'sindada görmedikmi zaten ??? ruslar pyd'yi kullandilar öso ya karsi.. en son halepi ele gecirdiklerinde de oraya pydi yi yerlestirdiler.. hep abd abd diyoruz ama ruslarin yaptigida az degil yani.. hepsi ayni.. cok dikkatli olmamiz lazim..
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hocaları zina yapabilirsiniz,içki içebilirsiniz diyo.Niye yadırgıyorsunuz ki fetullah gülen dininde bunlar serbest
    Cevapla
  • izmir 551 7 yıl önce Şikayet Et
    rus kadın bağlantısı sanki işin içinde rusya varmış havası estirmek için numaradan bağlantı kurulmuş bu işi anca cıa yapabilir.bence piskolojisi çok bozuk ve kullanılabilen polisler çıkabilir devlet büyükleri ve büyükelçilerin korumasına çok dikkat edilmeli emniyette 120 bin fetöcü polis varsa bunun sadece 80 bini görevden alındı kalan ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek