Karlov suikastiyle ilgili kritik gelişme!

Andrey Karlov'un Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili saldırgan Altıntaş'ın bağlantılarını ortaya çıkaracağı tahmin edilen cep telefonu incelemeye alındı.

Karlov suikastiyle ilgili kritik gelişme!
Karlov suikastiyle ilgili kritik gelişme!
GİRİŞ 21.12.2016 14:40 GÜNCELLEME 21.12.2016 14:43
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili saldırgan Altıntaş'ın bağlantılarını ortaya çıkaracağı tahmin edilen cep telefonu incelemeye alındı.

Telefonda 4 ayrı şifre tespit edildiği ve uzmanlar tarafından şifrelerin çözülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 76
  • yurtsever 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdilerde meslekten atılan ve galiba tutuklu olan eski bir emniyet müdürünün (galiba bunlar 2 kardeşti) şöyle dediğini okumuştum. cemaatle ilgili soru sorulduğunda şöyle cevap vermiş. siz bizi cami cemaati sandınız galiba demiş. kısaca özetlemiş,Hİzmet hareketi yani birilerine hizmet etmek için kurdurulmuş.benim ülkemin saftirik insanlarıda menfaat için takılmış peşlerine. işte böyle elin yabancısı seni kullanır,sonrada dımdızlak bırakır.
    Cevapla
  • Erol Mehmet YILDIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu herifi İstanbulda bir taşın üstüne koy, git Ankaradan bak direk fetöcü dersin. Nasıl yakalanmamış hayret.
    Cevapla
  • sinoplu hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar kuran ne diyorsa öyle yaşamalı kafire uymamalı kafire kurana uymayan taviz verilmemeli kafir müslüman olmadıkça müslümana düşmanlık yapar.
    Cevapla
  • mesut hasbal 7 yıl önce Şikayet Et
    bence her polis ekibinin aracinda hayvanları uyuttuklari iğneli tufeklerden olmalı canlı bomba ihtimalimi var uzaktan vur indir git incele
    Cevapla
  • Yüzeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    3-5 milisaniyede geçici felç yapabilecek kadar kuvvetli bir uyuşturucu söyler misin? Bir defa uyuşturucunun kana karışması bile bir kaç dakika sürüyor. Dünyanın en zehirli yılanı olan Kara Mamba'nın bir ısırığı bile insanı 20 dakikada öldürüyor.
    Cevapla
  • Erol Mehmet YILDIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok iyi bir fikir
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    bence de süper bir fikir
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bence uyuşturma vur gebert
    Cevapla
  • abdullah... 7 yıl önce Şikayet Et
    danıştay saldırısını hatırlayanlar vardır. zanlı alparslan aslan'ın saldırıyı gerçekleştirirken tekbir getirdiği ve baş örtüsü ile ilgili verdiğiniz kararın cezasını çekeceksiniz diye bağırdığı iddia edilmişti... bu iddiayı ortaya atan ise Emin Çölaşanın eşiydi... daha sonra bu iddia asılsı çıktı ve ilticai faaliyet olarak değerlendirilmesi beklenen dosyanın seyri değişti. bu kansızda tekbir getiriyor hemde SOL eliyle... kansız işte ne diyim. haşhaşi sonrada öldürülmeyi bekliyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya