Büyükelçi cinayetinde flaş gelişme!

Büyükelçi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin Aydın'da gözaltına alınan saldırganın annesi, babası, ablası, 2 dayısı ve yengesi serbest bırakıldı.

GİRİŞ 22.12.2016 08:57 GÜNCELLEME 22.12.2016 11:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karlov'un öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan saldırganın annesi Hamidiye ve babası Esrafil Altıntaş, üvey ablası Seher Ö, dayıları Hasan F. ve Hüseyin F. ile yengesi Sevinç F'nin Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 19 Aralık'ta silahlı saldırı sonucu öldürmesinin ardından ölü ele geçirilen Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın Söke ilçesinde yaşayan annesi, babası, kız kardeşi ve 3 yakını gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen salın aferin işe bak
    Cevapla
  • izmir-çankaya 7 yıl önce Şikayet Et
    bence çok tedbir almak lazım beyni yıkanan düşmanlık-kin-nefret aşılanan devlet büyüklerine saldırı yapabilirler güvenlik en üst seviyede olması gerekir.polis başbakanın veya bakanların dibine kadar girebiliyorsa her zaman çok tedbir almak lazım eskiden bakana yumruk atmadılarmı dibine girip herşey olabilir acil en yüksek koruma moduna girilsin
    Cevapla
  • izmir-yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşına girdiğinde o kişi kendinden sorumludur.ablası dayısı veya babası farklı düşünceden olabilir.telefonda aileden birisi yönlendirmediyse tabiki suçsuzdur belki 2-3 yıldır ailesine bile gelmemiş olabilir.önemli olan bu genci kim yönlendirdi kim bu devlete düşman hale getirdi.kim bu kadar kin besletti.bence beyni yıkanmış rahatlık batan çok insan ve polis var hem bu devletten maaş al hemde bu devlete silah sık olacak iş değil
    Cevapla
  • ist 7 yıl önce Şikayet Et
    nasil bi haber ya flaş gelisme .e gozaltina alinanlar serbest kalmis bu flas
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Yıldızların altında tarihi yolculuk