Yıldırım'ın darbe gecesi görüntüleri ortaya çıktı

Başbakan Binali Yıldırım'ın 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sürdüğü sıralarda yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.12.2016 04:50 GÜNCELLEME 27.12.2016 05:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım'ın 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sürdüğü sıralarda yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Başbakan Yıldırım, darbeci askerlerin darbe girişiminde bulunmasından kısa süre sonra televizyonlara bağlanarak halka mesaj vermişti.

Televizyonlara telefonla tek tek bağlanarak açıklamalar yapan Başbakan Yıldırım'ın bu konuşmaları nereden yaptığı merak ediliyordu.

Cemil Barlas'ın Twitter'dan paylaştığı videoda Başbakan'ın bir evde koltukta otururken konuşma yaptığı görülüyor.

Başbakan Yıldırım'ın 15 Temmuz gecesi İstanbul'dan Ankara'ya araçla dönerken konvoyundaki arabalara Jandarma tarafından ateş açıldığı iddia edilmişti. Yıldırım, o geceyi Kastamonu içerisinde bir kaymakamın evinde geçirmişti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER! TIKLAYINIZ

YORUMLAR 8
  • irfan 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Başbakanımıza
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı için ölümü göze alan ve vatanı için çalışan herkese selam olsun. Allahım, Vatana ihanet eden kim varsa, idam sehpasında can verdiklerini görmeyi bize nasip eyle inşallah.
    Cevapla
  • urfalı 7 yıl önce Şikayet Et
    şanlıurfadan selam olsun başbakanım allah hep sizinle beraber olsun allah cumhurbaşkanımızıda başımızdan eksik etmesin sizler muhammedin (s.a.v) yolunda olan başımızın tacısınız sizler çok ama çok seviyorum allaha amanet olun
    Cevapla
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslanim senin Allahina gurban olurum.
    Cevapla
  • Asabi 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanımız, reis kadar yürekli ve cesaretli olduğunu gösterdi ben bu kadarını beklemiyordum şahsen. İyi ki başbakanımız Binali Yıldırım imiş. Allah her iki yol arkadaşıma da uzun ömürler versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması