Müslümanlar hakkında skandal açıklama!

Almanya'da göç ve İslam karşıtı PEGIDA hareketinin kurucularından Lutz Bachmann, skandal olarak nitelendirilebilecek açıklamalara imza attı.

Müslümanlar hakkında skandal açıklama!
Müslümanlar hakkında skandal açıklama!
GİRİŞ 27.12.2016 20:39 GÜNCELLEME 27.12.2016 20:50
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Almanya'da göç ve İslam karşıtı PEGIDA hareketinin kurucularından Lutz Bachmann, Başbakan Angela Merkel yüzünden son bir yılda 700 bin kişinin ülkeyi terk ettiğini ve onların yerine yüz binlerce göçmenin geldiğini söyledi.

RİA Novosti'ye konuşan Bachmann "Yüzbinlerce Müslüman genç Almanya'ya geliyor ve ülkenin toplumsal sistemi için yük oluşturuyor. Bu arada bu gelenlerden hiçbirinin bu sisteme bir katkısı olmuyor. Geçen yıl Almanya'dan 700 bin orta sınıf, iyi eğitimli, vergisini ödeyen Alman vatandaşı gitti" ifadelerini kullandı.
 
Ülkeye gelen göçmenlerin yüzde 80'nin ya okuma yazma bilmediğini, ya da eğitim seviyelerinin çok düşük olduğunu belirten Bachmann ayrıca şunları söyledi: "Almanya'nın yeniden yaşanılabilir bir yer olması için belki de bir şeyler yapmalıyız. Giden 700 bin uzman ve vergi mükellefinin yerini göçmenler tutamaz."

YORUMLAR 39
  • İlhami 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ya giden göçmen müslümanlar için ne düşünürseniz düşünün ama Allah nurunu tamamlamadan ahiret kopmayacak. Bu gelişigüzel bir göç olsada 25-50 sene sonrası ne olur, yaradanım bilir...
    Cevapla
  • hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    hele bazi multeciler var egitimsiz ama zenginler.o paralarla musluman ulkelere yatirim yapmiyorlarda gidip almanya gibi ulkelerde paralarini harciyorlar.muslumanlara faydasi olmayan sozde muslumanlar.onlara almanyada zulum edilse hic uzulmem kimse kusura bakmasin.zorun neydi oraya gittin derler adama.musluman ulkesinde sogan ekmek yemege razim.bir kere ben o ulkelerde bir musluman olarak yasayamam.herseye icki domuz katiyorlar.ama bazi muslumanlar sozde musluman.icki icmekte almanlardan geri kalmiyorlar.almanlar onlara ne yapar yapsinlar umrumda degil
    Cevapla
  • dogru demis 7 yıl önce Şikayet Et
    adam dogru soylemis.onda kabahat yok.para icin yzsuzluk yapip oraya gidenler kabahatli.ben bir musluman olarak oralarda yasayamam.adamlar gece gunduz domuz yiyor.herseyin icine katiyorlar.alkol desen su gibi iciyorlarmis.bir muslumanin orada ne isi var.kabahat kendine muslumanim deyipte musluman ulkeler dururken daha fazla para kazanmak icin o mundar yerlerde yasayanlarda.almanlar onlari hepten kovsalar onlara iyilik etmis olurlar.
    Cevapla
  • cihad 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz sabretsek bunlarida musluman yapabiliriz.Hakiki Islam ahlaki ile ahlaklandiktan sonra sadece azinlik bir grubu rahatsiz eder,ve cogu islami secer.
    Cevapla
  • iso 7 yıl önce Şikayet Et
    gavurdan merhamet bekleyen müslüman Allahın gazabına uğrar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor