Cumhurbaşkanlığı ödül töreninde dikkat çeken kare

Usta sanatçı Şener Şen Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'nü aldığı törende konuştu. Şen, ödülünü 'toplumsal barışa' adadı.

GİRİŞ 28.12.2016 12:25 GÜNCELLEME 28.12.2016 15:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri bugün düzenlenen törenle sahiplerine veriliyor. Bu yıl sinema alanındaki ödülü kazanan usta oyuncu Şener Şen  aldığı ödülü toplumsal barışa adadı.

Şen, burada yaptığı konuşmada "Hikayeler hayatı nasıl yaşayabiliriz konusunda bize yol göstericilerdir. Ben canlandırdığım karakterlerin iyiye ve doğruya hizmet etmesi için özenle seçtim.Bir aktör için intihar sayılabilecek uzun yıllar istediğim hikayeyi bekledim.İyiyi, doğruyu ve güzeli arayan toplumların her zaman barış içinde yaşayacağıma inandım. Bu ödülü toplumsal barışımıza bir katkısı olması umudu ile kabul ediyorum" dedi.

ERDOĞAN İLE YAN YANA OTURDU

Şener Şen ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yan yana otururken, Şener Şen'in filmlerinden alınan kesitlerle hazırlanan biyografi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'n sık sık gülümsediği görüldü.



 

YORUMLAR 22
  • ismican 7 yıl önce Şikayet Et
    sener bey in konusmasi beni cok duygulandirdi.
    Cevapla
  • tamer 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen, züğürt ağa filminin aynı oyuncularla eşzamanlı ikincisi çekilsin ,dünyada tek olur,ama muhteşem bir senaryo lazım
    Cevapla
  • zeki Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Şener Şen abimizi severim. Rahmetli Kemal Sunal abimiz gibi. ALLAH onun çizgisini korusun. Sağlıklı ve Huzurlu ömür dileriz.
    Cevapla
  • sevda 7 yıl önce Şikayet Et
    biz iyi ve kötü gününde yanındayız reisin bırakalım onlarda sanatta yanında otursunlar.lütfen tadı kaçmasın hiç bir güzel olan şeylerin
    Cevapla
  • Bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    En iyi oyunculardan biridir .Diğer devreleri gibi Cumhurbaşkanı ve hükümete yönelik eleştirel bir tutumda olmadı davete de icabet edip mesajıyla da tekrar takdirimi kazandı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır'dan İsrail'i çıldırtacak Gazze kararı! Tüm dünyaya çağrı yaparak duyurdular
Sınır duvarında delik açarak Filistinli çocuklara su ve yiyecek verdi