O kadar çok parası var ki...

Yaklaşık üç ton parası olan Esat Kaplan, paralarına yer bulamaması nedeniyle aldığı Milli Piyango biletine ikramiye çıkmamasına seviniyor.

O kadar çok parası var ki...
O kadar çok parası var ki...
GİRİŞ 03.01.2017 12:33 GÜNCELLEME 03.01.2017 12:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kendisine ait müzesinde yaklaşık 160 ülkeye ait binlerce farklı para biriminden yaklaşık 3 ton parayı sergileyen Esat Kaplan, talihliler belli olmadan büyük umutlarla aldığı Milli Piyango biletine para çıkmaması için dua etti.

Artık parayı koyacak yer bulamadığını belirten Esat Kaplan, çıkacak ikramiyeyi de zaten eski paralara yatırmayı düşündüğünü kaydetti. Hem mecazi hem de gerçek anlamda kendisinde dünyanın parası olduğunu vurgulayan Kaplan, “Müzemde yaklaşık 3 ton para var. Ben bankalarla hiç çalışmadım.

Koleksiyonumda 160 ülkenin tarihi parası var. İki tane milli piyango bileti aldım. Sonra düşündüm ya ben parayı ne yapacağım. Zaten bende dünyanın parası var. Eğer bilet çıkarsa dahi, o parayla gider tarihi paralar alırdım. Fakat müzeyi genişletmem gerekecekti. Yer bulma sıkıntısı çekecektim. İnşallah çıkmaz da başım ağrımaz dedim ve dualarım kabul oldu” diye konuştu.

Kaplan, Milli Piyango talihlerinin ise gerçekten ihtiyaç sahibi olmasını umut ettiğini belirterek, paranın hayır işlerinde kullanılması konusunda da tavsiyede bulundu.

YORUMLAR 8
  • son durak 7 yıl önce Şikayet Et
    kumar oynayıp da para çıkmaması için dua eden adam...diyecek laf yok bütün kumarbazlara ithaf olunur
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    yav adam kendini reklam yaptı.reklamın iyisi kötüsü olmaz derler .o hesap işte :)
    Cevapla
  • Ferman 7 yıl önce Şikayet Et
    3 ton para tamam da toplami ne kadar tl yapar önemli olan da bu ben 2002 yilinda türk lirasi milliarderdim 2005 . 5 milliarim 5 bin tl oldu e paranin degeri yok denmesi bu olmasi gerek
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben " ne me lazım çıkar mıkar" diye asla bilet almıyorum. Hiç o riske girmiyorum. Şeytanın işi yok alırsam bana çıkar falan harama bulaşırım. Siz de almayın kafanız rahat olsun.
    Cevapla
  • Tunahan Alanya 7 yıl önce Şikayet Et
    Halen icimize kendi ailemdende dahil, piyango parasinin helal oldugunu sananlar var, yada hayir yaparak bu paranin helallesicegine inanan, isin asli su ki piyango dan cikan parayla hayrina umumi tuvalet bile yaptirsan, hayir olarak sevap defterine islenmiyor...
    Cevapla
  • tuna 7 yıl önce Şikayet Et
    aferin sana ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha