Havlayanı 'Görmez'den gel!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e son günlerde yapılan saldırıların sebebi belli oldu.

Havlayanı 'Görmez'den gel!
Havlayanı 'Görmez'den gel!
GİRİŞ 04.01.2017 12:01 GÜNCELLEME 04.01.2017 12:08
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Haber7 yazarı Esra Elönü bugünkü köşe yazısında, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e son günlerde artan saldırıların altında bir psikolojik tuzak olduğunu, bu tuzağa düşmememiz gerektiğini yazdı.

İşte Elönü'nün yazısı:

Yeryüzünde böbürlenerek yürümediğine şahit olduğum bir insanı yazmak onu övmek değil onun dürüstü olmaktır. Gördüm ki iyilerin uğrak yeri iftira. Gördüm ki zalim olan, vakarlı duruşu kuzu sessizliği sanmakta. Ve gördüm ki havlayan itibarın kemiklisine dadanmış. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e yapılanın adı zalimlik, cehillik, çamur atmada mesaici sıvayışta tetikçilik.

 Bunların elleriyle vicdanları arasına Taksimetre koysan o taksimetre yaza yaza kitap çıkarır o derece öyle bir mesafe hesap et! Abartısız.  

Şimdi iftira arşivinden geriye sarsak ucuz, sığ, çiğlikte birinci hamur suçlamalarla karşılaşabiliriz. Bunları da tek tek çürütecek enerjiye sahibim şu an fakat değmez. İleri sarıp en güncel iftiralarınıza gelelim. Mehmet Görmez yılın son Cuma hutbesinde neler söyledi? Bizim cıvataları 10 sıkımlık gevşekler ne anladı?

“Sevap-günah, hayır-şer konularında muhasebe yapılması gereken saatlerin, emek harcamadan zengin olmak arzusuyla kumar, piyango gibi şans oyunlarıyla heba edilmesi ne kadar da üzücüdür. Yüce Rabbimiz, ömrümüzün kalan kısmını geçen kısmından daha hayırlı ve bereketli yaşayabilmeyi bizlere nasip eylesin. Hesabını veremeyeceğimiz bir hayat yaşamaktan hepimizi muhafaza eylesin.”

Yani sen şimdi hutbeden bu paragrafı al terlet Reina saldırısına zemin yap. İşte biz bunun adına koroyla zalimlik diyoruz hatta ben yazı solisti olarak şeref züğürtleri diyorum. Bu paragraftan ne anladınız? Hoca ne deseydi. Din israf konusunda ne söylüyorsa hutbe de onu söylemiş, Din emeksiz zenginlikle ilgili ne söylüyorsa, din alın terini para buharı zannedenlere ne söylüyorsa hutbe de onu söylüyor. Din, göbeğinin ağırlığı bir mazlum bebeğin kilosundan fazla olan tok yatıcılara ne söylüyorsa hutbe de onu söylüyor..

Yani zorlasan, yandan attırıp üsten eklesen  uzatma kabloyla bile  sizin kastettiğiniz noktaya varmayacak olan bir hutbeyi utanmadan ahlaksızca Reina saldırısına çanak kılmaya çalışıyorsunuz. Oysa amacınız başka ,

PSİKOLOJİK TUZAĞA DİKKAT

Amacınız bizi, tellalı olduğunuz bayat 28 Şubat’ın yeniden hamalı kılmak.  Bu bir psikolojik tuzaktır, tuzağa düşmeyin.

Mehmet Görmez, inli insiz cellatları, ihaneti, onursuzları zalimleri, kısacası kan ve din tüccarlığının profesyoneli Fetö kavmini  “Görmezden” gelmediği için hedefte. Pensilvanya’daki  Helvadan putun karşısında gerçek islamı gerçek dini İbrahim kılmak için her zerresiyle savaştığı için hedefte.

Daha ilk zamanlarda Bunların sızıntı değil sıkıntı olduğunu anladığı için hedefte.

Daha ilk zamanlarda, Bir cerahat kitlesinin cemaat diye yutturuluşuna boyun eğmediği için hedefte.

Hutbelerinde, SırtımızıTeröre değil, Allaha kardeşliğe barışa yaslıyoruz dediği için hedefte!

Her fırsatta yılmadan, Kardeşliğe kürek çektiği için hendek kazmalarının hedefinde.

Diyarbakır’da Kurşunlu Cami gibi yara alsa da kaos tezgahçılarını, simsarlarını sevindirip yıkılmadığı için hedefte.

Fetö cerahatinin aparatı Chp, zamanında vesayet imamı olmuş, sessize alınmış, sadece protokol menüsünde çeşit sayılabilecek diyanet işleri başkanlarına alışık olduğundan anlamadığı kafasının basmadığı hutbeye suç duyurusunda bulunarak bırakın halk partisini halk otobüsü bile olamayacağını kanıtladı.

Bu yüzdendir ki Sayın Görmez, hırlayanları havlayanları iftiracıları çamurcuları görmezden gel ola ki hakikate, kardeşliğe, barışa,  mazlumlara harcayacağın zamandan enerjinden çalmasınlar.

Haydi Eyvallah..

 

YORUMLAR 32
  • karadenizli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu halk otobüsü ıyıydi
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kritige kabulenmesi gerek.Ince meselelerden bahsetmek istemiyorum.Daha bir kac ay evel sandalyada namazin uygun olmadigini diyanet kabul etiysede daha halen camilerimiz kiliselere benzerlikleri kaybolmadi!neden?
    Cevapla
  • KOCASOLAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun kizim ! eline emegine saglik, Allah ferasetini basiretini ayan eylesin.
    Cevapla
  • Adaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Esra hanım Yıllardır hep size hayran hayran bakmisimdir Kaleminize,basiretinize, ferasetinize sağlık,o kalemsizlere ne de güzel okkalı duble cevap yazmişsiniz Hay size kurban olam
    Cevapla
  • anlıyana 7 yıl önce Şikayet Et
    soyadı uzerınde gormez... daha ne soylemek lazım))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!