Mersin Müftüsü Çoşkun: Gün birlik günüdür

Mersin Polis Şefkat Eli Derneği Başkan ve yöneticileri Mersin'e yeni atanan İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'u ziyaret etti.

Mersin Müftüsü Çoşkun: Gün birlik günüdür
Mersin Müftüsü Çoşkun: Gün birlik günüdür
GİRİŞ 24.01.2017 10:07 GÜNCELLEME 24.01.2017 10:07

Abdullah Biçer'in haberi

Dernek Başkanı Ali Kılıç, zor durumda olan vatandaşları kimseye muhtaç etmeden sahiplenmenin güçlü ve büyük devlet olmanın gereği olduğuna dikkat çekerek, "Dernek olarak bu insanları sahiplenmenin gururunu taşıyoruz" dedi. 

Dernek çalışmaları hakkında müftü Dursun Ali Coşkun'a bilgi veren Kılıç, kurdukları Şefkat Evi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu evde dağıtılan  kıyafetler ile gıdaların tümü hayırsever işadamları tarafından karşılanıyor. Veren el, alan eli görmüyor. Veren kime verdiğini bilmiyor, alan da kimden aldığını bilmiyor. Hayır yerini buluyor" dedi.

Polisin Mersin’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara şefkat eli uzatmasının anlamlı olduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Ali Kılıç,"Zor durumda olan vatandaşları kimseye muhtaç etmeden sahiplenmek güçlü ve büyük devlet olmanın gereğidir" diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin İl Müftüsü Durmuş Ali Çoşkun ise Türkiye'de günün birlik günü olduğunu vurgulayarak, "Mersinimizin Ülkemizin her zamankinden daha fazla dostluğa ve kardeşliğe ihtiyacı var. Makamlar gelip geçicidir, Müftülüğümüzün kapısı Mersin'de yaşayan herkese açıktır, biz idereciler  yapacağımız işlerde istişare yapacağız çünkü istişare yapmak sünnettir dedi, ben il Müftüsü olarak kapımız diğer yöneticilere sivil toplum örgütlerine ve Tüm vatandaşlara her zaman açıktır dedi. Hepimizin ortak noktası daha iyi ne yapabiliriz çünkü gün birlik ve kenetlenme günüdür" dedi.

Ziyarette Başkan Ali Kılıç  yanı sıra yönetim kurulu Tevfik Dönmez, Mehmet Memiş, Habib Çetin ve Ramazan Özen de hazır bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi