Acı haber! Burun ameliyatına girdi, uyanamadı!

Gaziantep'te burnundaki kıkırdağın alınması için 17 Ocak'ta ameliyat olduğu sırada beyin kanaması geçirdiği iddia edilen genç kız, hayatını kaybetti.

Acı haber! Burun ameliyatına girdi, uyanamadı!
Acı haber! Burun ameliyatına girdi, uyanamadı!
GİRİŞ 27.01.2017 11:19 GÜNCELLEME 27.01.2017 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde burnundaki kıkırdağın alınması için 17 Ocak'ta ameliyata alınan Kübra Özüberk, uyanmayınca tomografi çekildi. Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen ve yoğun bakım ünitesine alınan genç kız, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Özüberk'in cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Özüberk'in dayısı Fatih Atıcı, anne ve babanın çok acılı olduğunu, konuşmayacak durumda olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 

"Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a sesleniyorum. Yeğenimin ölüm sebebinin belirlenmesi için gerekli soruşturmanın başlatılması için talimat vermesini talep ediyoruz. Kusurlu, suçlu aramak istemiyoruz. İhmali olan varsa araştırılsın. Tabii ki takdir Allah'ındır, hepimiz O'na döneceğiz ancak tedbiri elden bırakmayacaktık. Maalesef burada tedbir sıkıntısı var."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • metin 7 yıl önce Şikayet Et
    En basit ameliyatta bile narkozdan uyanamama,masadan kalkamama durumu vardır.Allah rahmet etsin,ailesine sabır versin.
    Cevapla
  • Cengiz Han 7 yıl önce Şikayet Et
    Derhal soruşturma izni verilir.. müfettişler gönderilir.. sağlık bakanlığına bir yazılı başvuru yapılmalı.. tedbirsizlik ve ihmal ihtimali olabilir..
    Cevapla
  • Vatandaş ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ameliyatta ölüm riski vardır her zaman ister kolay ister zor ameliyat olsun.olum kapına gelmişse eğer oturduğun yerde TV izlerken bile olebilirsin.Ama ameliyat esnasında ölümü insanı şüphe içinde bırakıyor ister istemez.yine de araştırılmasında fayda vardır.Bende 2 defa bıçak altına yattım ama hala yaşıyorum.takdir Allah'in dir. Herzaman
    Cevapla
  • Arnavut 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c) rahmet etsin ailesine sabırlar vetsin. Bende burun ameliyatı oldum geçen sene yaşım 34 bebekken üstüne dusmusum kırılmış çok yamuktu 18 yaşımda doktora gittiğimizde doktor 26 dan sonra yapalım acelesi yok demişti. Bu kardeşimizi 17 yaşında ameliyat etmişler ve muhtemelen çok incelik ve beceri isteyen bu işi ehil olmayan bir doktor yapmış.
    Cevapla
  • mahmutt 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin Aile yede sabırlar ihsan etsin ,çok zor bi durum.ALLAH evlatlarımızla bizi denemesin inşallah.
    Cevapla
  • Atmaca 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı