Kaçırılan ünlü iş adamının oğlundan kötü haber!

İş adamı İsmail Erten, oğlu Süleyman Erten'in silahlı bir kişi tarafından kaçırıldığını söylemişti. Erten'in, ormanlık alanda yakılmış halde cesedi bulundu.

GİRİŞ 31.01.2017 12:07 GÜNCELLEME 31.01.2017 17:05
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen iş adamı Erten, 29 yaşındaki oğlu Süleyman Erten'den dün saat 10.00'dan bu yana haber alamadığını öne sürdü. Erten'in başvurusu üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar sonunda Süleyman Erten'in, ormanlık alanda yakılmış halde cesedi bulundu.

CİP YANMIŞ HALDE BULUNDU

Bu sırada, Korkuteli ilçesi Naldöken yolunda bir cipin yandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, aracın Süleyman Erten'e ait 06 FY 2514 plakalı cip olduğunu belirledi. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken araçta ceset bulunmadığı tespit edildi. 

'HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM'

İsmail Erten, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi. Erten, oğlunun Aksu ilçesi Topallı köyünde 06 FY 2514 plakalı cipine binerken silahlı S.K. tarafından kaçırıldığının tespit edildiğini öne sürdü. Oğlunu kaçıran kişinin kendileriyle irtibat kurmadığını kaydeden Erten, "Oğlumu kaçırdığı belirtilen S.K. ile bir husumetim yok. Neden kaçırıldığını bilmiyorum. Oğlumla arasında bir sorun var mı onu da bilmiyorum. Polis ekipleri oğlumdan iz bulmak için çalışıyor. Umarım bunu yapanlar cezasını çeker." dedi. 

KÖTÜ HABER GELDİ! BOĞUP CESEDİ YAKMIŞLAR

Antalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu Süleyman Erten'in, ormanlık alanda yakılmış halde cesedi bulundu. Süleyman Erten'i kaçıran şüphelilerden biri, polis tarafından yakalandı. Bu kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda, Korkuteli- Antalya eski yolu yakınlarındaki ormanlık alanda Süleyman Erten'in cesedi bulundu. İlk incelemede, Erten'in boğulduktan sonra cesedinin yakıldığı belirlendi. Olayla ilgili ikinci şüphelinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Ceza yasası.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar çoğaldı malesef. Bunları iyice araştırılması lazım. Hükümet yetkilileri olaylara el atmalı. ciddi cezalar gelmeli...
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    iki nakliyeci neden gidip bir patron oğlunu öldürüp başını yaksın adamın canını yakmışlar buda intikamcı çıkmış
    Cevapla
  • sezar16 8 yıl önce Şikayet Et
    babasının parasına fazla güvenip atar yapmıştır.hiç kimse durup dururken bu şekilde infaz edilmez...olay örtbas ediliyor..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    kısasata hayat var
    Cevapla
  • muslumanturk 8 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla ortadan ikiye bölündü
CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesine tencere tavalı rüşvet