Mahkeme, Çetin Doğan'ın talebini kabul etti

"Balyoz davasında" kumpas kurulduğu iddiasına ilişkin açılan davada mahkeme, Emekli Orgeneral Çetin Doğan ile Emekli Albay Nedim Ulusan'ın davaya katılma talebini kabul etti.

 Mahkeme, Çetin Doğan'ın talebini kabul etti
Mahkeme, Çetin Doğan'ın talebini kabul etti
GİRİŞ 15.02.2017 13:03 GÜNCELLEME 15.02.2017 13:03

"Balyoz davasında kumpas" iddialarına ilişkin açılan davanın 3'üncü duruşması yapıldı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Baransu başka bir davada savunma yapmak için Mersin'de olduğu için duruşmaya getirilemediği belirtilirken diğer sanıklar Ahmet Altan, Yıldıray Oğur ve Yasemin Çongar da daha önce savunmalarını yaptıkları için duruşmaya katılmadı. Balyoz davasında hapis yatan bazı emekli askerler ile taraf avukatları duruşmada hazır bulundu.
 

8 EMEKLİ GENERAL, 10 EMEKLİ ALBAY DAVAYA MÜDAHİLLİK TALEBİNDE BULUNDU
 

Duruşmada emekli general ve amiraller Çetin Doğan, Bilgin Balanlı, Halil İbrahim Fırtına, Ahmet Yavuz, Ahmet Türkmen, Ayhan Taş, Nejat Bek, Erdem Caner Bener, Albaylar; Osman Fevzi Güneş, Yüksel Gamsız, Ali Cengiz Şirin, Erdal Akyazan, Recai Elmas, Erdoğan Koçoğlu, Hasan Nurgören, Nedim Ulusan, Ahmet Zeki Üçok ve Behçet Alper Güney suçtan zarar gördükleri gerekçesiyle avukatları aracılığıyla davaya katılma talebinde bulundu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?