MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' rahatsız etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterinin asılı olduğu salonda yapılan MHP'nin toplantısı, sosyal medyadaki 'hayır' cephesini rahatsız etti. Eleştirilere MHP'nin yanıtı ise sert oldu.

MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' rahatsız etti!
MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' rahatsız etti!
GİRİŞ 20.02.2017 15:20 GÜNCELLEME 20.02.2017 15:22
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

MHP İstanbul İl Başkanlığı referandum kampanyası kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Referandumda 'Evet' oyu çağrısı yapılan etkinlikte duvarlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerinin olması sosyal medyadaki malum çevreleri rahatsız etti.

MHP İstanbul İl Başkanlığı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde “Türkiye Sevdamız” isimli bir geceyle 16 Nisan'daki Referandum öncesi seçim startını verdi. Camiaya yakın sanatçılardan Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın sahne aldığı geceye MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu'nun yanı sıra partinin önemli kurmayları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

SALONDA ERDOĞAN POSTERİ SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLERE NEDEN OLDU

Gecenin düzenlendiği gösteri merkezinde Atatürk, Alparslan Türkeş ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi yer aldı. Salonda sabit olarak bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi özellikle hayır cephesinde yer alan kesimlerce kullanılmak istendi.

MHP İL BAŞKANI: AĞIRLARINA GİTMİŞ! 

Eleştirilere yanıt veren MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş “Çok güzel geçen bir toplantı ağırlarına gitmiş. Nüfus müdürlüğü tapu dairesi gibi yani devlete ait bütün binalarda Atatürk ve dönemin Cumhurbaşkanı resmi olur” dedi. 

"ŞEREFSİZLİK"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise Twitter hesabından “Kamusal tüm alanlarda sürekli asılı duran Atatürk ile Cumhurbaşkanı portresini “MHP toplantısında astı” diye çarpıtmak şerefsizliktir” diye yazdı.

YORUMLAR 106
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    muhaliflerde tramp ın poserini assınlar onlara yakışan o
    Cevapla
  • VATAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan posterinden rahatsız olanları kesinlikle sorgulamak lazım Vatan millet sevgisi olmayanlar ülkeyi bölmek isteyen hainlerdir.Erdoganın konumu Türkiye cumhuriyeti Cumhur başkanı senin vatan saygın olsa o rahatsızlığı duymazdınız.yazıklar olsun size.sizingibi zavallılara inat yüzbin defa EVET
    Cevapla
  • Siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerine inat evet
    Cevapla
  • cerrah 7 yıl önce Şikayet Et
    durum ayrışma noktasına geldi yada netleşme noktasına artık hem ordayım hem burdayım ,burdayım ama şöyleyim.şöyle düşünürüm ama böyle oy veririm.bitti. ya öyle ya böyle .ya evet ya hayır.
    Cevapla
  • Yozgatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Essah ülkücü milletini düşünür. Kendi aleyhine de olsa milleti devleti için hareket eder. Bir karar verdiğinde artı ve eksilerini düşün. Seninle aynı fikirdeki eğer düşmanınsa kendini bir sorgula. Kimlerle omuz omuzasın manevi olarak, fikr ve teemmül et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!