Nagehan Alçı'ya saldırı! Babası tuğgeneral çıktı

Gazeteci yazar Nagehan Alçı, Etiler'de dün kahve almak için girdiği kafede, piyanocu Nazlı Işıldak'ın saldırısına uğradı.

Nagehan Alçı'ya saldırı! Babası tuğgeneral çıktı
Nagehan Alçı'ya saldırı! Babası tuğgeneral çıktı
GİRİŞ 21.02.2017 16:57 GÜNCELLEME 21.02.2017 16:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Gazeteci Nagehan Alçı, Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı tarafından Etiler'deki ünlü bir kahvecide sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Etiler Karakolu'na intikal eden olaya ilişkin; saldırganın ifadesinin alındığı, Alçı'nın şikayetçi olarak konuyu yargı sürecine taşımak istediği öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI

Yaşadığı olayla ilgili açıklamada bulunan Nagehan Alçı, kahve almak için kafeye girdiği sırada önündeki kadının kendisini görünce bir anda bağırmaya başladığını belirterek şunları söyledi:

"Şerefsiz, terbiyesiz, senden nefret ediyorum, çocukların gün yüzü görmesin gibi bir sürü şey söylüyordu. Çığlık çığlığa bağırıyordu. Hiç cevap vermedim. Daha da üzerime gelmeye başladı. 'Sizinle muhatap olmuyorum, nefret suçu işliyorsunuz' dedim. Bunun üzerine 'Hadi ne kadar polis varsa çağır, hiçbir şey yapamazsın' dedi. Çok yüksek sesle bağırıyordu. Bütün herkes bize bakıyordu. Ben dışarı çıkmak için kapıya yöneldiğimde 'Defol korkak, kaçıyor musun?' diye bağırmaya devam etti. Polis korumam kapının dışındaydı. O geldi, kadının kimlik bilgilerini aldı. Daha sonra karakolda ifade verip kendisinden şikayetçi oldum. Burada çok açık hakaret ve nefret suçu var."

ELLERİNDE GÜÇ OLSA İDAM EDECEKLER

Etiler Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Nazlı Işıldak'ın Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı olduğunu öğrendiğini de belirten Alçı, "O kadar kendilerini hala bu ülkenin sahibi zannediyorlar ki. Kendisi otoriteymiş gibi hakaret ediyor, küfür ediyor. Otorite kokusu yok, devleti tanımıyor. Biz bu insanların haksız davalarla, kumpas davalarla mağduriyetlerine kaç yıldır sahip çıkmaya çalışıyoruz. Onlar ise ellerinde güç olsa bizi idam edecekler. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

YORUMLAR 27
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    etrafa bagirip cigirana kadar simdiyekadar kac inssnin hakina girdiler onlarla helalesmeyi dusunsunler hala baronluk pesindeler allahim birdah nadip etmesin bu kisilere firsat vetmesin mazlumlarin ahini cikarsin
    Cevapla
  • Tarik 7 yıl önce Şikayet Et
    bahse konu kahve firmasının güvenlik kamerası yok mu ? konuşulanlara şahitlik edecek insanlar yok mu ? iki tarafta farklı ifadelerden bahsediyor.
    Cevapla
  • mustafa 2 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleketteki polislere neden gazeteci sanatçılara hizmet ettirilmek veya korumak gibi işlerle zulmediliyor ki. Yanlış, çok yanlış
    Cevapla
  • hdd 7 yıl önce Şikayet Et
    ha takıla takıla oraya takıldın ....
    Cevapla
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    Oda hızını alamamış darbeci zihniyet çocuğudur memleketi yalnız kendilerine ait olduğunu sanıyordur.geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye
    Cevapla
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıya gazeteciye neden polis koruma verilir korkuyorsan yapmayacaksın o işi, tutsunlar kendi güvenlik personelinin adam emekli olmuş bilmem kaç sene önce etrafında bi sürü polis koruma kardeşim yaptınsa iş maaş aldın para aldın devleti temsil edenler hariç devlet koruması verilmesi anlamsız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız