Melih Gökçek'ten şoke eden iddia! FETÖ'cüler 2.darbeyi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya üzerinden şoke eden bir iddiada bulundu. Gökçek "FETÖ'cülerin bazı hazırlıkları var" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Melih Gökçek'ten şoke eden iddia! FETÖ'cüler 2.darbeyi...
Melih Gökçek'ten şoke eden iddia! FETÖ'cüler 2.darbeyi...
GİRİŞ 24.02.2017 09:42 GÜNCELLEME 24.02.2017 09:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'nün ikinci bir darbe için 800 askeri beklettiğine dair çıkan haberlere ilişkin twitter'dan açıklama yaptı.

MİLLET FETÖ'CÜLERİ TÜKÜRÜKLE BOĞDU

Melih Gökçek, Türkiye'de ikinci bir darbenin mümkün olmadığını söyledi. Nedenini açıklayan Gökçek, "Bu millet birinci darbeyi elinde bırakın silahı, sopa bile olmadan sadece tükürükle boğdu. Ben ilk Tweet'imi 15 Temmuz akşamı; Hadi sokağa, FETÖ'cüleri tükürükle boğmaya diye atmıştım. Gerçekten millet FETÖ'cüleri tükürükle boğdu." dedi.

Subayların bir kalkışma içinde olsa erlerin buna karşı çıkacağını söyleyen Gökçek, "Çünkü 15 Temmuz'a katılan milyonların bir çoğu bugün erat. Yani darbe nedir bilirler. İnan olsun orada darbecileri indirirler." ifadelerini kullandı.

melih-gökçek-twitter

'FETÖ KİTLESİ İÇİN ÜFÜRÜYOR'

"Onun için Türkiye'de Allah'ın izniyle darbe filan yapılamaz. FETÖ sırf kendi kitlesini ayakta tutmak için üfürüyor, o kadar. FETÖ'cülarin bazı hazırlıkları var. Eğer programcılar bunun ne olduğunu sorarlarsa cumartesi TV'lere çıkacağım." dedi

YORUMLAR 1
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    askerlik kanunu değişsin yeni kanunda askerliğini er olarak yapanlara biraz yetki verilsin,rutbelilerin her dediği olmasın.rutbeli erlere kanun cercevesinde emir versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak