Aracı taşlanan müteahhit cipini zor aldı!

Antalya'da Azeri müteahhit, kaza yaptığı cipiyle girdiği çıkmaz sokakta diğer aracın sürücüsü ve yakınları tarafından taşlanınca aracını bırakıp kaçtı.

Aracı taşlanan müteahhit cipini zor aldı!
Aracı taşlanan müteahhit cipini zor aldı!
GİRİŞ 06.03.2017 16:01 GÜNCELLEME 06.03.2017 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya'da Azeri müteahhit 37 yaşındaki Zahur Hasanov, kaza yaptığı cipiyle girdiği çıkmaz sokakta diğer aracın sürücüsü ve yakınları tarafından taşlanınca aracını bırakıp kaçtı. Hasanov, yarım saat sonra cipini polis eşliğinde aldı.

Polisi harekete geçiren olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Termessos Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir iş görüşmesinden gelen müteahhit Zahur Hasanov’un 07 YKN 70 plakalı cipine başka bir araç çarptı. Kendisine çarpan aracın peşine düşen Hasanov, sürekli korna çalarak durmasını istedi. Hızla kaçan diğer araç, Yeşildere Mahallesi Mahallesi’ne kadar gitti.

CİPİNİ BIRAKIP KAÇTI

Burada da aracı takip eden Zahur Hasanov, diğer aracın sürücüsü ile yakınlarının taşlı saldırısına uğradı. Aracıyla kaçmaya başlayan Zahur Hasanov, yanlışlıkla çıkmaz sokağa girdi. Hasanov, cipini bırakıp kaçtı.

Telefonla arkadaşlarına arayan Zahur Hasanov, polisten de yardım istedi. Hasanov, polis eşliğinde giderek, içerisinde telefon, cüzdan ve kredi kartlarının bulunduğu cipini teslim aldı. Hasanov, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki kanunlar hırsıza , çapulcuya , gaspçıya , katile ,teröriste çalışıyor onun için evet deyin
    Cevapla
  • Orhan Resmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet, şikayetçi olmasa bile kamu düzenine saldırıdan dava açmalı.
    Cevapla
  • carlos 7 yıl önce Şikayet Et
    niye sikayetci olmuyorsun.. Olacaksinki kanun tanimayanlara kanun ögreteceksin.. Gelsinlerde avrupada yapsinlar bakalim.. devletler kendinden baska gücü tanimaz komple temizler avrupada.. gerekirse illegal yollar ile.. buyrun yapin avrupada.. Trafik sucu bile islemeye cesaretiniz olamaz avrupada.. bu sansi tanimazlar..
    Cevapla
  • ahval 7 yıl önce Şikayet Et
    eşkiyaysan birşey olmuyor. korkut vatandaşın gözünü ortada şikayet mikayet kalmasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı