Irkçı Wilders iyice çirkinleşti

Hollanda'nın Türkiye'ye yönelik skandal kararlarına muhalef parti liderleri de katıldı.

Irkçı Wilders iyice çirkinleşti
Irkçı Wilders iyice çirkinleşti
GİRİŞ 12.03.2017 05:45 GÜNCELLEME 12.03.2017 05:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

15 Mart'ta genel seçimlerin yapılacağı Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Roterdam'daki Türk Başkonsolosluğuna alınmaması, Türkiye'ye yönelik antidemokratik uygulamaları protesto eden açıklamalarına sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Daha önce de ülkede Müslümanları istemediği, Kuran'ı Kerimin yasaklanması gerektiği yönünde açıklamalarıyla tepki çeken Geert Wilders, yaşanan durumu adeta seçim malzemesine dönüştürdü. Wilders, sosyal medya hesabından gece boyu tweet atarak Bakan Kaya’ya Git ve asla geri dönme, lütfen Hollanda’daki tüm Türk taraftarlarınızı da yanına al. Güle gülediye yazdı.

YORUMLAR 9
  • Furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    17 milyon nüfusunuzla kalkmış bize kafamı tutuyorsunuz ? Bir dakka gülüp gelicem
    Cevapla
  • VATANSEVER 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayirda şer vardır Hollanda'nın gercek yüzünü açığa çıkardı.
    Cevapla
  • Büyük Dogu 7 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetciler artik yurda dönmeli,devletimiz bunun calismasini yapmali. Yarinlar Avrupadaki Türkler icin hic de hayir getirecege benzemiyor. Bu vahsilerin refahlari gittigi zaman ilk saldiracaklari gurbetciler olacaktir.. Cünkü gen uyusmazligi ve tarihi sebebler maalesef bu yönde..
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    gurbetçiler artık yurda dönmeli. siz oraya yerleşmeye değil biraz kalıp para biirktirmeye gittiniz vakit tamam oldu geri dönün türkiye'ye bakın isteemiyorlar sizi.
    Cevapla
  • Programci 7 yıl önce Şikayet Et
    Iste degerimiz bu dunya piyasasindaki kendimizi kandirmayalim. Cok calismamiz lazim uretmemiz lazim. Ben siradan bir vatandasim ama vatan borcum olarak gunde mutlaka 2 saat teknik kitap okumaya basladim. Belki on sene sonra birsey uretip satmaya baslayabilirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!