Cem Özdemir'e zor soru! Cevap veremedi

Cem Özdemir, Türk kızının sorduğu "Ben de Erdoğan yanlısıyım. Ama madem ifade özgürlüğü var neden ülkene git diyorsun?” sorusuna cevap veremedi.

Cem Özdemir'e zor soru! Cevap veremedi
Cem Özdemir'e zor soru! Cevap veremedi
GİRİŞ 30.03.2017 11:47 GÜNCELLEME 30.03.2017 12:13
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye düşmanı Cem Özdemir Duisburg`da sosyal problemleri fazla bir semt olarak kabul edilen Marxloh'da "Erdoğan, Uyum ve İslam" konulu bir etkinliğe konuk oldu.

Yeşiller Partisi’nin Duisburg temsilciliğinin organize ettiği etkinlikte Özdemir semt sakinlerinin sorularını yanıtladı. Programa uyum ve İslam konularından çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tartışmalar damgasını vurdu.

MİT'İN ALMANYA'DAKİ FAALİYETLERİ

MİT’in Almanya'da istihbarat faaliyetinde bulunduğu iddialarıyla ilgili, bu durumun Almanya’da asla kabul edilmeyeceğini vurgulayan Özdemir, “eğer temel haklarla bir sorunu olan varsa burada yaşamak zorunda değil. Erdoğan’ın süper olduğunu düşünen bu kişiler Türkiye’de de yaşayabilirler” dedi.

ÖZDEMİR'E ZOR SORU?

Tartışmada söz hakkı alan genç bir kadın ise Özdemir’e sert çıktı. “Bundan 15 yıl önce Türkiye’de ifade özgürlüğü yoktu, Kürtler kendi dillerini konuşamıyorlardı, başörtüsü ile eğitimi bir arada düşünmek mümkün değildi. Şu an üniversite sayısı üçe katlandı, alt yapı iyileştirildi. Eğer konu ifade özgürlüğü ise ben de Erdoğan yanlısıyım. Ama madem ifade özgürlüğü var neden ülkene git diyorsun?” şeklinde konuştu.

KÜRTLER KONUSUNDA HAK VERDİ AMA...

Özdemir, genç kadına Kürtler konusunda hak verdiğini söyledi ama "neden ülkene git diyorsun" sorusuna cevap veremedi.

YORUMLAR 28
  • Hts Colorado 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek meziyeti vatan hainligi olan bu yaratigi rabbime havale ediyorum, Rabbim bu mubarek gunde devletimize milletimize guc kuvvet versin. Devlet buyukletimizi korusun uzun omurler versin yuregi vatan askiyla yanan imanli milletimizi kotuluklerden korusun. Vatan icin cani hice sayan guvenlik gucletimizi korusun. Ve butun sehitlerimizin ruhu icin el fatiha.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorunun cevabi;cunku ben tahammulsuzun tekiyim..
    Cevapla
  • koza 7 yıl önce Şikayet Et
    bu herif türk olsa almanlar onu millet vekili yaparmıydı? türkçe isim taşıyan türkmü oluyor? türklük kavramının anlamı nedir? ülkemizde dahi türk ismi taşıyıp hans yada miranda gibi yaşayan fertler az mı çok mu?
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Cevap veremez çünkü adamlar iki yüzlü gizledikleri yüzü ortaya çıkınca geçiştirerek durumu kurtarmaya çalışıyor bu hainler.
    Cevapla
  • Burhan Lazoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Türk değil. Ne olduğunu söylememe gerek var mı?
    Cevapla
  • ÇAYCI 7 yıl önce Şikayet Et
    Söyleme, biz nasıl ve ne olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor