Erdoğan'dan İdlib tepkisi! Kabul edilemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yaptığı görüşmede İdlib'de sivillere yönelik saldırıda kimyasal silah kullanılmasıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Erdoğan'dan İdlib tepkisi! Kabul edilemez
Erdoğan'dan İdlib tepkisi! Kabul edilemez
GİRİŞ 04.04.2017 14:23 GÜNCELLEME 04.04.2017 15:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüşerek, St. Petersburg'daki terör saldırısı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan ile Putin telefonda görüştü.

TAZİYE İLETTİ

Erdoğan, görüşmede dün St. Petersburg'daki metroda meydana gelen terör saldırısından dolayı derin üzüntü duyduğunu belirterek, Putin'in şahsında tüm Rus halkına taziyelerini iletti. Erdoğan ayrıca saldırıda hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

KABUL EDİLEMEZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme vesilesiyle bu sabah İdlib'de sivillere yönelik bir saldırıda kimyasal silah kullanılmasına da değindi.

PUTİN'E UYARI

Bu tür insanlık dışı saldırıların kabul edilemez olduğunu belirten Erdoğan, bunların Astana süreci kapsamındaki tüm emekleri heba etme riski taşıdığına da dikkati çekti.

Terörle mücadelede işbirliğini daha da güçlendirmenin önemine işaret eden iki lider, Suriye'de kırılgan ateşkesin sürmesi için ortak çaba harcamanın gerekliliğini vurguladı.

YORUMLAR 31
  • musa akarsu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ateşkesmi kaldı allah aşkına
    Cevapla
  • İspo 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu olaylara katkı sağlayan ,göz yuman,görmezlikten gelip,duyarsız kalan tüm insanlara hidayet versin,yok eğer mümkün değil ise daha beteri ile kahru perişan etsin.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    allah size öyle bi azap versin ki asla ölmeyin ve hep acı çekin. ne istediniz zavallı çocuklardan. allah bizi affetsin elimizden gelen sadece dua.
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    bu asıl psikolojik savaş taktiği herzaman yaptıkları şey.ne yapacağız ağlamıyacak güçlü olacağız bize karşı savaşanlarla bizde savaşcağız..kafiri islam toprağından ya çıkacak ya çıkacak.onun eli varsa bizimde elimiz var onun dili varsa bizimde dilimiz var.kendi toptağında bi kere gayrın ordusu senden daha zayıftır.onlar korksun
    Cevapla
  • osmanli torunu köln 7 yıl önce Şikayet Et
    Islam Ordusu nerde???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!