Elektrikli süpürgeden kokain çıktı

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarında ’uyuşturucu kuryeliği’ yaptıkları gerekçesiyle 2’si yabancı 3 kişi gözaltına alındı.

Elektrikli süpürgeden kokain çıktı
Elektrikli süpürgeden kokain çıktı
GİRİŞ 05.04.2017 13:51 GÜNCELLEME 05.04.2017 13:51

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda uygulama yapan İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheli davranışlar sergileyen yabancı uyruklu iki kişiyi durdurarak üst araması ve kimlik kontrolü yaptı.

Yapılan kontrollerde Makedonya uyruklu S.B. ve Irak uyruklu A.A.K.A.’ya ait hediye poşetlerinde 4 paket halinde 2 kilo 640 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan Makedonya uyruklu S.B. ve Irak uyruklu A.A.K.A. detaylı inceleme ve sorgulama için Vatan Caddesi’nde bulunan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda uygulamalarına devam eden İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri bu kez de şüpheli davranışları sergileyen bir kişiyi takibe aldı. Bir süre takip edilen ardından durdurulan A.Y. isimli şüpheliye yönelik GBT sorgulaması ve üst araması yapıldı. Yapılan aramalarda şüphelilerin yanında bulunan poşetteki elektrikli el süpürgesi içinde 356,80 gram ağırlığında bin 12 tane uyuşturucu hap ve 13,60 gram kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli Bayrampaşa İlçe Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Şüphelilere ait uyuşturucuların ele geçirilmesi ise polis kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz