Melih Gökçek 'Evet' oylarının yüzde kaç olduğunu açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek anayasa değişikliği için yapılacak olan 16 Nisan referandum öncesi Ankara'daki oy oranlarını açıkladı!

Melih Gökçek 'Evet' oylarının yüzde kaç olduğunu açıkladı!
Melih Gökçek 'Evet' oylarının yüzde kaç olduğunu açıkladı!
GİRİŞ 07.04.2017 14:36 GÜNCELLEME 07.04.2017 14:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

16 Nisan anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kala anketler de yapılmaya devam ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada referandum'da yüzde kaç evet ve hayırın çıkacağını açıkladı.

İşte Gökçek'in o seçim anketi

"Benim yaptırdığım anketlerin tutarsız olduğunu muhalefet iddia eder. Şimdi size kendi sesimden 1 Kasım Ankara sonuçlarını vereceğim" diyen Gökçek, sosyal medya üzerinden 1 Kasım sonuçlarını da hatırlatarak bir grafik paylaştı. 

melih-gökçek-seçim-anketi

Anayasa değişikliği referandumu sonuçları üzerine açıklama yapan Melih Gökçek, "Şu an itibarıyla Ankara’da evet oyları Allah’ın izniyle %58.3…Yazın kenara daha on gün var hedef %60" dedi. 

YORUMLAR 5
  • İ.H.Y 7 yıl önce Şikayet Et
    % 65'ten aşağısını göremiyorum.Kime sorsam Evet diyor.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın izniyle 75 tir.İnsanlar akıllandı cevremizde olan olayları ve oynanan oyunların farkında Erdoğan bu millet için büyük bir nimettir Allah yolunu açık ömrünü uzun ferasetini güçlü eylesin
    Cevapla
  • Napsitli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde 65 garanti
    Cevapla
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu seçimde özellikle açılan doğu ve güneydoğu anadolu oy sandıklarını gören başta hayırcılar sınıfı chp, onun patrunu fetö,ve pkk'nın merteğine berisini yaslayan hdp ve ağa babası haçlı batı şok geçirecek..Anketleremi yoksa miting alanlarında gördüklerimemi inanayım sayın başkan sende yaz bir kenara yüzde 67 EVET çıkacak...
    Cevapla
  • Vatandaş46 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah say gayretinizi artırsın Başkan, hedef gerçekleşir inşAllah. Durmak yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso